Kasper, elev i Økonomi og Løn

Her er en lille fortælling fra Kasper, som til daglig sidder i Økonomi og Løn ved Faaborg-Midtfyn Kommune

En fortælling fra servicecenteret Økonomi og Løn

Økonomi og Løn befinder sig i Ringe, beliggende på rådhuset, sammen med andre centrale funktioner. Økonomi og Løn varetager den overordnede økonomistyring for hele organisationen. Økonomi og Løn understøtter den enkelte aftaleholder (ledere af afdelingerne) og koncernchefer i økonomiske spørgsmål.

Arbejdsopgaver

I Økonomi og Løn kommer du rundt og prøve lidt af hvert. Du skal rundt og se de forskellige funktioner der er i Økonomi og Løn og du får lov til at prøve kræfter med dem alle. Der er blandt andet:

-    Support af økonomisystemet
-    Indkøb og udbud
-    Regnskab og budget
-    Konsulentvirksomhed

Der er et virvar af underopgaver til de førnævnte områder og det er med til at gøre at der ikke er to ens dage i Økonomi og Løn.

Presserende opgaver

Der opstår typisk situationer som skal løses her og nu og hvor du bare er nødt til at slippe hvad du har i hænderne og så få løst situationen hurtigst muligt. Det er med til at gøre hverdagen interessant og udfordrende.

God hjælp fra kollegerne

I Økonomi og Løn er hjælpen altid tæt på og folk er gode til at hjælpe med de problemer du kommer med, eller i det mindste guide dig hen til vedkommende der kan hjælpe dig. Det eneste det kræver er at du siger, at du har behov for hjælp - så kommer hjælpen.

Så hvis du ønsker et spændende og udfordrende sted at være elev, fyldt med en masse flinke og hjælpsomme mennesker, så er Økonomi og Løn lige noget for dig.