Mette, elev i Social og Arbejdsmarked

Mette startede som elev i Social og Arbejdsmarked i september 2015. Her fortæller hun lidt om hendes første oplevelser med arbejdspladsen.

En personlig fortælling fra Social og Arbejdsmarked

Jeg hedder Mette, er 30 år og ansat som voksenelev i Faaborg-Midtfyn Kommune. Jeg var så heldig at blive ansat pr.1.sep.2015 i Fagsekretariatet Social og Arbejdsmarked, hvor jeg har min daglige gang primært på Jobcenteret i Ringe.

Mødet med borgeren

I mit arbejde har jeg altid prioriteret at kunne hjælpe andre mennesker og yde en god service, hvilket jeg får lov til at udnytte i Informationen på Jobcenteret. Her har man personlig og telefonisk borgerbetjening, samt kontakt via e-mail. Det giver mening at hjælpe borgere i samfundet, så de går herfra med et smil på læben.

En alsidig hverdag

Når man starter som elev i Social og Arbejdsmarked, får man efter god oplæring hurtigt ansvar for diverse opgaver, hvilket gør ens hverdag meget sjovere. Mine opgaver vil bl.a. komme til at bestå af:

  • Postsortering
  • Scanning
  • Diverse HR – opgaver
  • Betaling af regninger og indkøb
  • Referatskrivning

Mød glad og gå glad hjem

Der bliver gjort rigtig meget for at opretholde det gode arbejdsmiljø, og det mærker man tydeligt som elev. Der er altid søde og betænksomme kolleger, man kan spørge til råds, og ligeledes få sig et godt grin sammen med. Så har du lyst til en udfordrende og inspirerende hverdag med opgaveløsninger på højt fagligt niveau, samt mulighed for personlig og faglig udvikling, så er et arbejde i Social og Arbejdsmarked måske lige noget for dig.