Susanne, tidligere elev i det forhenværende HR og Innovation

En personlig fortælling fra det forhenværende HR og Innovation, hvor Susanne blandt andet fortæller om hvordan elevtiden har været med til at udvikle hende som person.

En personlig fortælling fra HR og Innovation

Igennem min elevtid i HR Løn og Personale er jeg blevet mere bevidst omkring det administrative arbejde, hvad det indebærer og hvilke opgaver der ligger i Løn og Personale. Det kan endvidere siges, hvilket stort arbejde det kræver, for at få en dagligdag til at fungere. Resultaterne ses først når man indtræder i arbejdet og derved berører nogle områder. Det føles behageligt når noget lykkedes. Jeg har desuden fået stillet min nysgerrighed, og har gerne ønsket udfordringer som bidrager til en personlig men også faglig udvikling.

Selvudvikling

Jeg er blevet mere selvstændig i forhold til varetagelse af mit arbejde og mine egne områder. Jo længere i mit uddannelsesforløb jeg kom, jo mere ansvar fik jeg. Man indgår på lige fod med sine kolleger, hvorfor det er et attraktiv sted at være elev. Jeg har haft nogle forskellige ansvarsområder under mit elevforløb, hvilket har givet mig mod til at stå på egne ben, og ikke være bange for nye opgaver.

Arbejdsområder

Jeg har blandt andet beskæftiget mig med:
•    Borgerekspeditioner
•    Lønadministration
•    Personaleadministration
•    Overenskomster
•    Refusioner
•    Udbetaling af feriepenge


Jeg kan kun opfordre Jer til at søge elevplads i Faaborg-Midtfyn Kommune, HR & Innovation, Løn og Personale.