Single

Timelønnede afløsere til Døgnpsykiatrien i Faaborg-Midtfyn Kommune

Jobkategori: SOSU, Sygeplejerske
Ansøgningsfrist: 31-12-2020 12:00
Arbejdssted: Døgnpsykiatrien Faaborg-Midtfyn Kommune
Stillingstype: Deltid under 21 timer
Er du sygeplejerske, social- & sundhedsassistent, eller har en anden relevant uddannelsesbaggrund og kunne du tænke dig at arbejde som tilkaldevikar inden for psykiatrien?
Døgnpsykiatrien i Faaborg-Midtfyn Kommune består af Botilbud Toften, hvor der bor 19 borgere med psykiatriske lidelser, samt Botilbud Solskrænten som består af 6 afdelinger hvor der i alt bor 20 borgere med senhjerneskade og 20 borgere med psykiatriske lidelser. Flere borgere har flere diagnoser og misbrug.
Vi har brug for nogle dygtige timelønnede afløsere, som kan træde ind, når vi skal holde ferie, er syge, eller på kursus. Der er mulighed for både, dag, aften og nattevagter.
Du har mulighed for at arbejde enten på Solskrænten eller Toften, eller være tilknyttet begge steder, alt efter dine ønsker til timetal. Det vil give dig mulighed for at bruge din faglige baggrund, men også at prøve nye områder inden for psykiatriens mange tilgange.
Vi arbejder med forskellige metoder, såsom Neuropædagogik, Åben Dialog og den Kognitive tilgang, samt flere andre, alt efter borgernes behov.
Vi arbejder efter medicininstruks og du tildeles en delegation, alt efter din baggrund.
Vi forventer at
  • Du er god til at samarbejde med borgerne om at opnå deres mål og drømme
  • Du kender dine egne grænser
  • Du er tværfagligt orienteret, kan løse selvstændige opgaver og i team
  • Humor er bestemt ingen hindring
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem den faglige organisation og Faaborg-Midtfyn Kommune og er omfattet af lokal løn. Der vil blive indhentet en udvidet straffeattest inden ansættelse.
Ansøgning skal fremsendes elektronisk og der vil indkaldt løbende til samtaler.
Hvis du ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Solskrænten Gertrud Søndergaard tlf. 7253 6933 e-mail geso@fmk.dk, eller Afdelingsleder Toften Nina Dam tlf. 7253 6862 e-mail ninad@fmk.dk .