Single

Chef for Økonomi og Løn

Jobkategori: Ledelse
Ansøgningsfrist: 06-12-2019 12:00
Arbejdssted: Faaborg-Midtfyn Kommune
Stillingstype: Fuldtid
Chef for Økonomi og Løn i Faaborg Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune søger en ny chef for Økonomi og Løn, der kan agere sparringspartner for såvel direktionen som kommunalbestyrelsen.

Vi er geografisk den største kommune på Fyn med godt 51.800 indbyggere, og vi mener selv, at vi bor i Fyns smukkeste og mest mangfoldige kommune – en kommune kendetegnet ved borgere, der i høj grad engagerer sig. Sammen vil vi gøre det endnu bedre at leve her for dem, der allerede bor i Faaborg-Midtfyn Kommune, og samtidig gøre det endnu mere attraktivt for nye at flytte hertil.

Vi leder efter en chef, der kan klæde borgmester og økonomiudvalget på ved at formidle kompliceret stof på en forståelig måde. Du skal kunne udføre den politiske betjening, så politikerne føler sig trygge og har tillid til dig.

Som chef for Økonomi og Løn refererer du til kommunaldirektøren, og du kommer til indgå i kommunens chefgruppe. Vi forventer, at du vil deltage aktivt i gruppens arbejde, da det er en forudsætning og en vigtig arena for din strategiske ledelse. Du skal være med til at skabe et stærkt fællesskab og samspil på alle chefniveauer.

Du skal sikre, at staben fungerer som et centralt servicecenter for resten af organisationen på økonomi- og lønområdet. Du og din stab er direktionens højre hånd og skal sikre, at hele kommunens økonomistyring fungerer optimalt.

Det bliver din opgave at gennemføre en driftssikker budgetproces og balancere understøttelsen af fagområderne med ansvaret for kommunens samlede økonomi. Du skal kunne udfordre fagområdernes budgetønsker og sætte en langsigtet, bæredygtig strategi for kommunens budgetter. Samtidig skal du have indblik i og respekt for driften.

Du har erfaring med og god fornemmelse for politiske forhandlinger og kan gennemføre en budgetproces, hvor alle føler sig trygge og hørt, og hvor kommunens overordnede økonomi hænger sammen. Samtidig har du erfaring med ledelse - både på et personalemæssigt og strategisk plan.

Vi lægger vægt på, at du har arbejdet med det økonomiske område i en kommune eller en region, har indsigt i forvaltning af kernevelfærdsydelser og kan understøtte fagcheferne i at levere den bedste service til vores borgere.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst. Lønniveauet tager sit afsæt i ansøgerens kvalifikationer med et forventet årligt lønniveau på mellem 756.000 og 780.000 kr. + pension.

Yderligere oplysninger
Der kan i forbindelse med rekrutteringen rettes fortrolig henvendelse til konstitueret kommunaldirektør Helle Vibeke Carstensen på telefon 72 53 10 13 eller chefkonsulent Bjarne Voigt Hansen (KLK) på 27 15 29 15.

Læs mere i job- og personprofilen.

Ansøgning
Hvis du vil søge stillingen som chef for Økonomi og Løn, skal du sende din ansøgning inden d. 6. december 2019 kl. 12.00.