Single

To analytisk stærke økonomikonsulenter med lyst til tværfagligt samarbejde

Jobkategori: Kontor og administration
Ansøgningsfrist: 14-11-2019 12:00
Arbejdssted: Økonomi og Løn
Stillingstype: Fuldtid
To analytisk stærke økonomikonsulenter med lyst til tværfagligt samarbejde
 
Der sker store forandringer i Faaborg-Midtfyn Kommune i disse år. Vi har målrettet fokus på at realisere Faaborg-Midtfyn Kommunes udviklingsstrategi ”Sammen skaber vi det bedste sted”. Vi vil være det sted, omverdenen kigger til for at blive inspireret, fordi vi har skabt det moderne, bæredygtige liv på landet. Et liv, hvor vi både kan udfolde os og finde ro.
 
Kommunens ambitioner og visioner har også betydet mange forandringer på de indre linjer. Det stiller større krav til økonomifunktionen om at kunne levere solid proaktiv styringsinformation til alle niveauer. Vi søger derfor to analytisk stærke økonomikonsulenter, der primært skal bidrage til styringen af økonomien på fagområderne Opvækst og Læring (skoler og dagtilbud) og Arbejdsmarked.
 
I funktionen som økonomikonsulent har du bl.a. ansvaret for følgende opgaver:
 • Budgetlægning og budgetopfølgning på fagområderne
 • Økonomisk understøttelse og strategisk sparringspartner for de budgetansvarlige ledere
 • Udarbejdelse af beslutningsoplæg til direktion og politiske udvalg
 • Udarbejdelse af ledelsesinformation
 • Videreudvikling og optimering af økonomistyringsmodeller
 • Udarbejdelse af udgifts- og effektanalyser
 • Udarbejdelse af projektregnskaber og øvrige regnskabsopgaver
 
Vi forventer, at du har en samfundsvidenskabelig kandidatgrad eller anden relevant uddannelse evt. nyuddannet. Du skal være analytisk stærk med stor talforståelse og evne at skabe overblik over store mængder af information – også under tidspres. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal have gåpåmod og være nysgerrig på fagområdernes opgaveløsningen. Da du vil skulle arbejde sammen med fagprofessionelle ledere og medarbejdere, er det vigtigt, at du har lyst til og kan samarbejde på tværs af fagligheder og kan formidle økonomistyring til dine samarbejdspartnere både i skrift og tale.
 
Den ideelle ansøger har desuden følgende kvalifikationer:
 • Kendskab til kommunaløkonomi
 • Erfaring med økonomistyring
 • Stærke IT-kompetencer, herunder erfaren bruger af Excel
 
Økonomi og Løn er en af to centrale stabsfunktioner i Faaborg-Midtfyn Kommune og udgøres af 43 medarbejdere. Vi varetager en række opgaver for hele organisationen, som ud over økonomistyring omfatter løn- og personaleadministration, udarbejdelse af ledelsesinformation, opkrævning, indkøbsaftaler, koordinering af kørsel og kontrol i forhold til socialt bedrageri.
 
Økonomi og Løn ønsker at sikre en effektiv økonomistyring, hvor der arbejdes proaktivt og engageret med høj faglighed og kvalitet i opgaveløsningen. Vi lægger stor vægt på at skabe gode rammer for vores fælles arbejdsliv, hvor vi også har fokus på work-life-balance.
 
Økonomi og Løn holder til på rådhuset i Ringe, Tinghøj Allé 2, 5750 Ringe, tæt på både banegård og motorvej. Du skal dog være indstillet på, at møder og evt. hele arbejdsdage kan være placeret på andre administrative lokationer i Faaborg-Midtfyn Kommune.
 
Vi tilbyder dig:
 
 • Et spændende og udfordrende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • En arbejdsplads med et uformelt miljø, hvor vi taler åbent og ærligt med hinanden
 • Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af eget arbejde
 • En arbejdsplads der har fokus på fremtiden og gerne vil gå nye veje
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med mulighed for at forhandle løn efter rammerne i Ny Løn. Ansættelse sker som udgangspunkt på fuld tid. Forventet tiltrædelse 1. januar 2020.
 
Har du lyst til at vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Christina Rahbæk Juel tlf. 72531170, afdelingsleder Sofie Loftsgaard tlf. 72531480, økonomisk konsulent Lene Christiansen tlf. 72531424 (Opvækst og Læring) eller økonomisk konsulent Pernille Jessen tlf. 72531261 (Arbejdsmarked).
 
Ansøgning med bilag skal indsendes senest den 14. november 2019 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 19. november 2019.