Single

Skarp specialkonsulent til budget og analyse

Jobkategori: Kontor og administration
Ansøgningsfrist: 17-11-2019 12:00
Arbejdssted: Økonomi og Løn
Stillingstype: Fuldtid
Skarp specialkonsulent til budget og analyse
 
Der sker store forandringer i Faaborg-Midtfyn Kommune i disse år. Vi har målrettet fokus på at realisere Faaborg-Midtfyn Kommunes udviklingsstrategi ”Sammen skaber vi det bedste sted”. Vi vil være det sted, omverdenen kigger til for at blive inspireret, fordi vi har skabt det moderne, bæredygtige liv på landet. Et liv, hvor vi både kan udfolde os og finde ro.
 
Kommunens ambitioner og visioner har også betydet mange forandringer på de indre linjer. Vi er netop nu på ved ind i en ny tid med en kommende ny økonomichef ved roret, og det er nu, du kan være med til at løfte Økonomi og Løn et nyt sted hen. Har du et solidt og bredt fundament med viden om kommunaløkonomi, og er du samtidig initiativrig og trives i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver, så er det nok dig, vi mangler.
 
Økonomi og Løn søger en skarp specialkonsulent, der primært skal bidrage til styringen af budgetlægning, budgetopfølgninger og understøttelse af økonomikonsulenterne for kommunens fagområder.
 
I funktionen som specialkonsulent har du bl.a. ansvaret for følgende opgaver:
 • Strategisk sparringspartner for direktionen og ledelsen i Økonomi og Løn 
 • Indtægtsbudgettering for hele kommunen
 • Samling af budgetmateriale til hele den interne budgetproces
 • Samling af budgetopfølgningsmateriale til de tre årlige budgetopfølgninger i kommunen
 • Vedligeholde og videreudvikle de interne styringsværktøjer
 • Skrive sammenfattende notater og dagsordenspunkter
 • Have overblik over fx. tværgående besparelser
 
Vi forventer, at du har en samfundsvidenskabelig kandidatgrad som eks. cand.oecon, cand.scient.pol eller lign., og at du har et solidt og bredt fagligt fundament inden for kommunal økonomistyring.
Den ideelle ansøger har desuden følgende kvalifikationer:
 • God analytisk sans
 • Kan omsætte økonomiske konklusioner til et letforståeligt sprog til fx. dagsordener
 • Evner at se detaljen uden at miste overblikket
 • Trives med en udfordrende hverdag med masser af ansvar
 
Økonomi og Løn er en af to centrale stabsfunktioner i Faaborg-Midtfyn Kommune og udgøres af 43 medarbejdere. Vi varetager en række opgaver for hele organisationen, som udover økonomistyring omfatter løn- og personaleadministration, udarbejdelse af ledelsesinformation, opkrævning, indkøbsaftaler, koordinering af kørsel og kontrol i forhold til socialt bedrageri.
 
Økonomi og Løn ønsker at sikre en effektiv økonomistyring, hvor der arbejdes proaktivt og engageret med høj faglighed og kvalitet i opgaveløsningen. Vi lægger stor vægt på at skabe gode rammer for vores fælles arbejdsliv, hvor vi også har fokus på work-life-balance.
 
Økonomi og Løn holder til på rådhuset i Ringe, Tinghøj Allé 2, 5750 Ringe, tæt på både banegård og motorvej.
 
Vi tilbyder dig:
 • Et spændende og udfordrende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • En arbejdsplads med et uformelt miljø, hvor vi taler åbent og ærligt med hinanden
 • Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af eget arbejde
 • En arbejdsplads, der har fokus på fremtiden og gerne vil gå nye veje
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med mulighed for at forhandle løn efter rammerne i Ny Løn. Ansættelse sker som udgangspunkt på fuld tid. Forventet tiltrædelse 1. januar 2020.
 
Har du lyst til at vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder for Økonomi og Løn Christina Rahbæk Juel tlf. 72531170, afdelingsleder for Økonomi og Løn Sofie Loftsgaard tlf. 72531480 eller økonomisk konsulent Pia Noer Ramsgaard tlf. 72531485.
 
Ansøgning med bilag skal indsendes senest den 17. november 2019 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 20. november samt evt. den 25. november.