Single

Tidsbegrænset stilling som folkeskolelærer

Jobkategori: Undervisning
Ansøgningsfrist: 21-11-2019 12:00
Arbejdssted: Øhavsskolen
Stillingstype: Fuldtid
Ledig tidsbegrænset stilling som folkeskolelærer i forbindelse med lærers fratrædelse fra 01-01-2019 til 30-06-2019
Øhavsskolen afd. Svanen søger en lærer med stærke relations-kompetencer, der kan holde fokus på elevernes trivsel og læring som det helt centrale udgangspunkt i opgaveløsningen. Opgaverne vil primært være placeret på 8. årgang med undervisning i fagene matematik, fysik / kemi, naturfag og et linjehold ligeledes i naturfag. Til stillingen er der tilknyttet to-lærer/vikartimer.
Som lærer på Øhavsskolen kommer man til at arbejde tæt sammen i team med fælles tilrettelæggelse af læringsforløb og fælles refleksion over egne og andres perspektiver og handlinger.
Der arbejdes i udskolingen tæt sammen med eksterne samarbejdspartnere bl.a. Forum Faaborg, Faaborg Gymnasium, Svendborg Erhvervsskole og foreningslivet i Faaborg.
Øhavsskolens vision lyder:

Øhavsskolen er en aktiv del af samfundet. Her er vi sammen om at skabe forpligtende fællesskaber. Vi ser forskellighed som en styrke. Vi bidrager alle til et trygt læringsfællesskab i en kreativ og eksperimenterende kultur, hvor vi tør være nysgerrige og udfordre os selv og hinanden til at stå på tæer for at blive så dygtige, som vi kan.

Øhavsskolens hjemmeside: www.øhavsskolen.dk
For yderligere information kan afdelingsleder Carsten Rasmussen kontaktes via mobil: 7253 3913 eller e-mail: carra@fmk.dk
Ansøgningsfrist er torsdag d. 21.november 2019 klokken 12.00
Samtaler forventes afholdt mandag d. 25. november 2019
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.