Single

Fast lærerstilling

Jobkategori: Undervisning
Ansøgningsfrist: 12-12-2019 10:00
Arbejdssted: Carl Nielsen Skolen
Stillingstype: Fuldtid

Carl Nielsen-skolen
Faaborg Midtfyn kommune.

Fast lærerstilling pr. 1. januar 2020 eller snarest derefter.

En af vores dygtige lærere har fået et lederjob, så vi har brug for en lærer til en fast stilling.

Carl Nielsen-skolen er en folkeskole med undervisning fra 0.-9. årgang, samt et specialtilbud. Skolen har ca. 380 børn, og med en enkelt undtagelse er vi en to-sporet skole. Skolens SFO har ca. 120 børn.
Nr. Lyndelse ligger ca. 8 km. syd for Odense og har gode busforbindelser til Odense og Fåborg.
På Carl Nielsen-skolen er forhold som trivsel / tryghed og faglige krav hinandens forudsætninger. Personalet arbejder i afdelingsteam. Hverdagen er præget af godt humør og en stor vilje til at få skolen til at fungere optimalt. Lærernes arbejdsrum er indrettet med arbejdsplads til hver enkelt medarbejder. Vi har indgået en arbejdstidsforståelse på 35 timers tilstedeværelse pr uge, hvor fleksibilitet går begge veje.

Vi har en positiv forældrekreds og et godt kollegialt samarbejde med stor ansvarsfølelse for skolens hverdag og den pædagogiske udvikling.

Vi søger en lærer, der har

- som udgangspunktet har linjefagskompetence eller tilsvarende i fagene matematik og naturfag, primært til indskoling og mellemtrin

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved afdelingsleder Susanne Pedersen, viceskoleleder Irene Larsen eller skoleleder John Jakobsen 7253 3780.

Vi modtager gerne et besøg og henviser i øvrigt til www.carlnielsenskolen.skoleintra.dk

Løn og ansættelsesvilkår iht gældende overenskomst.
Interesserede bedes sende ansøgningen elektronisk gennem Faaborg Midtfyn Kommunes rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist er torsdag d. 12. december 2019 kl. 10.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag d. 17. december.