Single

Pædagog til Afd. Svanninge Børnehus

Jobkategori: Pædagog og -medhjælper
Ansøgningsfrist: 24-02-2020 12:00
Arbejdssted: Brahesminde Skole
Stillingstype: Deltid over 21 timer
Brahesminde Skole & Børnehuse afdeling Svanninge søger en dygtig pædagog til vores dagtilbud, som består af vuggestue og børnehave. Stillingen er primært i børnehave gruppen.

Brahesminde skole er en landsbyordning, hvilket betyder at vi har en vuggestue, børnehave, skole 0. til 6. klasse, samt en SFO og en SFO 2 Brahesminde skole befinder sig på to matrikler henholdsvis i Svanninge og i Horne.

Afdeling Svanninge er beliggende i naturskønne omgivelser ved foden af Svanninge bakker tæt på skov og strand. Vi har pt. 29 børn i børnehaven og 8 i vuggestuen.
Vi vægter et tæt samarbejde mellem vuggestue, børnehave samt skolen ud fra den anerkendende tankegang, i det omfang det giver mening for børnene.
Børnenes trivsel og et godt forældresamarbejde er højt prioriteret.

Vi har en naturgruppe sammen med Horne børnehus og kører udeskole for ældste gruppen en gang om ugen sammen med 0-1. klasse i Svanninge.

Værdigrundlag for Brahesminde skole er:
At forme livsduelige børn gennem leg og læring.
Vi tager hånd om:
  • Mangfoldighed – forskellighed er en ressource
  • Det grønne og aktive liv
  • Tryghed, trivsel og glæde
  • Du, jeg og vi i et forpligtende fællesskab
  • Vores læring

Vi søger en pædagog med erfaring omkring natur, musik, bevægelse og digital læring. Har du erfaring med inklusion er det absolut en fordel samt med at dokumentere børns udvikling og udfordringer og indgå i tværfagligt samarbejde med de pædagogiske konsulenter. Gerne stort kørekort da vi har egen bus.

Har du mod på disse udfordringer, så er det måske dig, vi søger.

Stillingen er på 35 timer om ugen, start 1. april 2020. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

For yderligere information henvendes til leder af Brahesminde Sanne Flittner-Nielsen 7253 3942 eller afdelingsleder Lisbet Ellekrog på 7253 3941.

Ansøgningsfrist 24. februar kl. 12.00
Ansættelsessamtaler er fastsat til 26. februar om eftermiddagen.