Single

Byplanlægger søges til planteam med mange spændende projekter

Jobkategori: Akademiker
Ansøgningsfrist: 12-06-2020 12:00
Arbejdssted: Center By, Land og Kultur
Stillingstype: Fuldtid
Faaborg-Midtfyn er en kommune i rivende udvikling. En ambitiøs udviklingsstrategi er søsat og deraf følger mange spændende plan- og udviklingsprojekter. Som byplanlægger skal du arbejde med at omsætte strategien til virkelighed. Grundet nylig omstrukturering og overdragelse af flere opgaver til planteamet søger vi en byplanlægger til den 1. august 2020 eller snarest muligt. Planteamet består af i alt 8 byplanlæggere med forskellige faglige baggrunde. Det ser vi som en force, og vi bruger vores forskelligheder aktivt i det daglige arbejde.
 
Hvad får du?
Et spændende og udfordrende job med mange gode kollegaer. I planteamet har vi en bred berøringsflade til mange interessenter og mange fagområder og er helt tæt på den politiske betjening. Dine opgaver vil være mangeartede inden for planlægning og planrelateret myndighedsarbejde. De kan strække sig fra strategiske overvejelser i kommuneplanlægningen, landskabsvurderinger, udarbejdelse af lokalplaner og dispensationsvurderinger, til arbejde med byfornyelse, omdannelse og gentænkning af områder. Dine arbejdsopgaver vil afspejle dit erfaringsniveau og din lyst til at udforske nye områder inden for planlægning.

En kollega, Louise Abildtrup Franck Nickelsen, fortæller om at arbejde som planlægger i Faaborg-Midtfyn Kommune:
”Kommunal planlægning spænder virkelig bredt både fagligt og i forhold til de typer af opgaver vi sidder med. Det giver både variation i hverdagen og mulighed for at fordybe sig. Vi arbejder tæt sammen i teamet, der er sammensat af søde, engagerede og dygtige kolleger med forskellige baggrunde og kompetencer. Her er plads til at byde ind med netop det, man er god til.”
 
Dine idéer, faglige indspark og forslag vil der blive lyttet til, og du vil få frihed under ansvar. I Faaborg-Midtfyn Kommune arbejder vi på tværs af afdelingerne og med alle berørte interessenter for at skabe bæredygtige planer. Du får muligheden for at udvikle dine kompetencer og din juridiske, planfaglige og tekniske viden.
 
Du får et job i en kommune, der sætter udviklingsdagsordenen højt og har mange spændende projekter i støbeskeen.
                                   
Du kan se dig selv i denne beskrivelse
Du:
  • har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor geografi, landinspektørfaget, byplanfaglig ingeniør, samfundsvidenskab, arkitekt, landskabsarkitekt eller anden relevant lang videregående uddannelse.
  • er nyuddannet eller garvet – vigtigst er at du brænder for fysisk planlægning.
  • skal trives med at arbejde i en politisk styret organisation.
  • kan inddrage og samarbejde med både politikere, borgere, virksomheder og andre fagområder, så deres ønsker, viden og idéer bidrager til den endelige plan.
  • skal have lyst til at arbejde for at styrke steders potentiale, med sigte på at drive hele kommunens udvikling fremad.
  • har gode formulerings- og formidlingsevner både mundtligt og skriftligt.
  • har analytisk, kreativ og strategisk sans.
  • beholder sit gode humør i en travl hverdag.
  • kan bevare overblikket og arbejde frem mod målet.
 
Det praktiske
Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer per uge),
Ansøgning skal sendes igennem vores rekrutteringssystem.
Husk at vedhæfte cv, eksamensbeviser og evt. anbefalinger.
 
Har du lyst til at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte planlægger Louise Abildtrup Franck på tlf. 72 53 80 31 eller teamleder Julia Juhl Weisser på tlf. 72 53 20 39.
 
Ansøgningsfristen er den 12. juni 2020 kl. 12.00
Samtaler forventes afholdt 22 og 23. juni 2020.
Form på samtaler afhænger i henhold til Covid-19 situationen af gældende retningslinjer på det tidspunkt. Samtalerne vil derfor eventuelt blive afviklet over Skype.
 
Hvem er vi?
Du bliver en del af en ambitiøs afdeling, der sætter både faglighed og det sociale højt. Vores erfaringer spænder fra måneder til mange år, og vi værdsætter hinandens forskelligheder. Vi hygger os sammen – og mødes også uden for arbejdstiden til koncerter, biografture eller uformel hygge. Vi har gode muligheder for at udnytte vores omgivelser til walk-n-talk møder og er pt. med i pilotprojektet ’kollegamotion’ hvor vores smukke omgivelser også bliver udnyttet.
 
Stillingen er fysisk placeret i administrationsbygningen Mellemgade 15, 5600 Faaborg. Du bliver en del af By, Land og Kultur, der et udviklingsorienteret center med ca. 120 dygtige og ambitiøse kolleger inden for planlægning, byudvikling, kultur, fritid, miljø, natur, trafik og byggeri. Et center, der arbejder for at skabe en udvikling, der gør en betydelig og positiv forskel for borgernes livskvalitet og for virksomhedernes vækstmuligheder. Vi er også et center, der ved at gode kolleger, tværfaglighed og sociale fællesskaber er forudsætningen for, at vi lykkes.
I Faaborg-Midtfyn Kommune har vi en fælles vision om at arbejde helhedsorienteret og sammen gøre Faaborg-Midtfyn til det bedste sted.