Single

Praktisk og pædagogisk Corona-assistance til dagtilbud og skoler

Jobkategori: Øvrige job
Ansøgningsfrist: 31-08-2020 23:59
Arbejdssted: Faaborg-Midtfyn Kommune
Stillingstype: Deltid over 21 timer
Måske får vi brug for din hjælp. Vi forudser at der kan opstå behov for ekstra praktisk og pædagogisk arbejdskraft i forbindelse med den aktuelle genåbning af dagtilbud og skoler i Faaborg-Midtfyn Kommune.
Vi kan blandt andet få brug for fagpersoner med pædagogisk baggrund fx lærer- og pædagogstuderende, lærere og pædagoger, pædagogiske assistenter, elever på den pædagogiske assistentuddannelse og pædagogmedhjælpere. Vi kan også få brug for personer med anden faglig baggrund samt studenter og pensionister, der har erfaring med og/eller brænder for arbejdet med og omkring børn i dagtilbud og skoler.

Du vil ved midlertidig ansættelse få løn ifølge overenskomst for området. Hvis du allerede er ansat i Faaborg-Midtfyn Kommune, fortsætter du på din nuværende overenskomst.

Vi vil gerne høre fra dig, uanset hvilken uddannelse eller erfaring du har inden for området – alle bidrag tæller!

Hvis du har lyst til at tilbyde din arbejdskraft til Faaborg-Midtfyn Kommune, så tilmeld dig vores jobbank. Der er ikke en reel ansøgningsfrist, da vi vil kontakte potentielle medarbejdere løbende efter behov. Søg derfor gerne så hurtigt som muligt ved at klikke på linket herunder – så hører du fra os, hvis vi kommer i en situation, hvor vi har brug for din hjælp.

Har du spørgsmål til jobbanken kan du kontakte Center for Opvækst og Læring i Faaborg Midtfyn Kommune på telefon 72 53 30 00.
 
På forhånd tak for dit bidrag!