Single

Faaborg-Midtfyn Kommune søger Social- og sundhedsassistentelever til uddannelsesstart på hovedforløb i november 2020

Jobkategori: Elev, SOSU
Ansøgningsfrist: 27-07-2020 08:00
Arbejdssted: De kommunale Plejehjem
Stillingstype: Fuldtid
Faaborg-Midtfyn Kommune søger Social- og sundhedsassistentelever til uddannelsesstart på hovedforløb i november 2020 - Er det noget for dig?
 
Du bliver ansat i Faaborg-Midtfyn Kommune og uddannelsen foregår i samarbejde med SOSU-Fyn. Skoleperioderne foregår på SOSU-Fyn og dine praktikker bliver fordelt indenfor psykiatri, somatik, plejehjem og hjemmepleje, primært i Faaborg-Midtfyn Kommune. Der kan også være mulighed for en udlandspraktik af ca. 4 ugers varighed.
 
For at kunne søge en af disse elevstillinger
  • Skal du have bestået grundforløb 2 til enten Social- og sundhedsassistent, Social- og sundhedshjælper eller være uddannet Social- og sundhedshjælper. Hvis du ikke er det, skal du kontakte SOSU-Fyn.
  • Er du uddannet Social- og sundhedshjælper, skal du kontakte SOSU-Fyn for en realkompetencevurdering og vedlægge denne til din ansøgning.
Når du bliver elev
  • Du skal indgå og opfatte dig selv som medarbejder og du kommer til at indgå som en vigtig del af dit nye arbejdsfællesskab. En stor del af det at arbejde i et fællesskab handler om samarbejde
  • Du skal være parat til at varetage opgaver, som ligger tæt op ad dine praktikmål og opgaver, som handler om at få hverdagen i fællesskabet til at fungere, på lige fod med dine kollegaer. Vi har alle et ansvar for vores fælles arbejdsopgave, også du
  • Du vil opleve, at vi hele tiden arbejder på at gøre vores arbejdspladser endnu bedre til at hjælpe dig gennem hele dit uddannelsesforløb. Dine spørgsmål er også med til at udvikle os, derfor er du vigtig for os!
Så er du nysgerrig, spørgelysten og fleksibel og har du lyst til at arbejde, mens du lærer og udvikler dig som fagperson og medarbejder, så er det måske dig, vi ansætter.
 
Du får elevløn under uddannelsen, både når du er i praktik og på skoleforløb
  • Er du over 25 år og har ét års relevant arbejdserfaring af mindst 24 timer/uge indenfor det overenskomstmæssige område, og ikke tidligere har været startet på en social- og sundhedsuddannelse, kan du få voksenelevløn.
  • Voksenelevløn søges først, når vi endelig har bekræftet en eventuel ansættelse.
  • Er du i tvivl om, hvorvidt din arbejdserfaring berettiger dig til voksenelevløn, kan du kontakte os eller FOA.
  • Hvis du er ledig, over 25 år og bosat i Faaborg-Midtfyn Kommune, skal du kontakte jobcenteret om mulighed for at få voksenlærlingeløn.
Hvis det er muligt, så send relevante udtalelser, kompetencebevis/uddannelsesplan fra SOSU-Fyn og midtvejsevaluering (fra grundforløb 2), sammen med din ansøgning.
 
Faaborg-Midtfyn Kommune har en vision om at være en røgfri kommune.
 
Yderlige oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Iben Vibe Brøndum på mail ivoeb@fmk.dk - så vil du blive ringet op (husk at skrive dit telefonnummer i mailen).
 
Ansøgning og ansøgningsfrist
Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.
Ansøgning, med relevante bilag, sendes via rekrutteringssystemet senest mandag den 27. juli 2020 kl. 08.00.
 
Samtaler
Der afholdes samtaler den 5. og 6. august 2020. Du vil blive indkaldt i slutningen af uge 31 via mail.