Single

Vi søger en Social- og sundhedshjælper til Hjemmeplejen Horne/Svanninge

Jobkategori: SOSU
Ansøgningsfrist: 19-08-2020 12:00
Arbejdssted: Center Sundhed og Omsorg
Stillingstype: Deltid over 21 timer
Vi søger en Social- og Sundhedshjælper, til Hjemmeplejegruppen Horne-Svanninge.

En af vores dygtige medarbejdere går på barsel og derfor søger vi en Social- og Sundhedshjælper, i et vikariat til vores udekørende gruppe. Stillingen er et vikariat i Barselsorlov, udekørende i dagvagt, på 32 timer, med arbejde hver 2. weekend, ansættelse pr. 1/10 2020 – 1/10 2021.

Vi er en Hjemmeplejegruppe, som består af både Social- og Sundhedsassister og – hjælpere, i samarbejde med terapeuter og sygeplejersker og vores kerneopgaver er, at sikre og skabe en helhedsorienteret, rehabiliterende indsats, for borgere i eget hjem, med fokus på, at borgeren har oplevelsen af et værdigt liv.

Vi arbejder med afsæt i den rehabiliterende tankegang og Blomstringsuniverset og samarbejder tværfagligt og -professionelt. Vi ser på den enkelte borger, fra flere vinkler og afholder triage- og rehabiliteringsmøder hver uge, hvor vi sammen finder den bedste måde, at løse opgaverne ved borgeren på, med en høj grad af borgerinddragelse – Borgerens inkludering er en forudsætning for, at vi sammen kan lykkes.
 
Vi tilbyder:
Introduktion og mentorordning
En gruppe af kollegaer, som vil hinanden og det gode arbejdsmiljø
En dynamisk arbejdsplads med rummelighed og plads til nytænkning
Faglig sparring
Mulighed for personlig udvikling på flere planer
En masse spændende og meget varierende opgaver
Et fag i udvikling

Vi søger en Social- og Sundhedshjælper:
Der kan og vil arbejde selvstændigt såvel som tværfagligt
Der vil arbejde efter den rehabiliterende tankegang
Der kan og vil være sparringspartner til kollegaer, både i egen faggruppe og andre faggrupper
Der er engageret og deltager aktivt og giver af sig selv
Der kan fremstå nærværende og indgyde tryghed
Der har en positiv indgangsvinkel og omgangstone
Der har kørekort
 
Brænder du for og er interesseret i et job i Hjemmeplejen med mulighed for faglig udvikling, medindflydelse og plads til faglige diskussioner samt et stærkt kollegialt fællesskab med fokus på trivsel og udførelsen af den optimale pleje ind i kerneopgaven?
Kan du også se dig selv i et selvstændigt og udfordrende job, med spændende og udfordrende opgaver, hvor du dagligt skal bruge en mangfoldighed af kompetencer både i kontakten med borger, kolleger og pårørende?

Så send os gerne en ansøgning via det elektroniske link.

Der er ansøgningsfrist onsdag d 19/8 2020 kl 12.00 og samtaler vil finde sted i uge 35. Ansøgning skal være vedlagt CV samt dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Straffeattest skal medtages ved en evt. samtale.

For yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Hjemmeplejeleder Anja G. Madsen, på telefon 7253 5990 kl 07.00 – 15.00 på hverdage.
 
Faaborg –Midtfyn Kommune er en geografisk stor kommune, hvorfor det forventes at ansøgere har kørekort.
 
Faaborg-Midtfyn Kommune vil gerne fremstå som en sund arbejdsplads og derfor ønsker kommunen ingen former for røg i arbejdstiden, ej heller e-cigaretter