Single

Faaborg-Midtfyn Kommune søger pædagogiske supervisorer til Dagplejen

Jobkategori: Pædagog og -medhjælper
Ansøgningsfrist: 26-10-2020 08:00
Arbejdssted: Center Opvækst og Læring
Stillingstype: Deltid over 21 timer
Vi søger et antal pædagogiske supervisorer til midlertidige stillinger på 34 timer pr. uge med tiltrædelse snarest muligt og indtil 31. marts 2021.

Om jobbet
Dagplejen varetager kerneopgaverne omkring det lovpligtige tilsyn i dagplejehjemmene og i netværksgrupper.

Vi har fokus på forebyggelse og tidlig indsats og søger kolleger, der kan være med til at understøtte den pædagogiske praksis.

Dagplejen i Faaborg-Midtfyn Kommune består af ca. 460 børn, 136 dagplejere, ledelse, administration samt pt. en normering til 7 pædagogiske supervisorer og en medhjælper.

Vi er en stor organisation med mange forskellige opgaver og hvor Dagplejen i Faaborg-Midtfyn Kommune er med til at udvikle tilbuddet til de helt små børn mellem 6 måneder og 2,11 år. Dagplejen har fokus på, at den pædagogiske læreplan udgør rammen for det pædagogiske arbejde.

Vi anvender desuden ICDP`s otte samspilstemaer og med baggrund i disse lægger vi vægt på at have et højt fagligt niveau, hvor udvikling og læring er det bærende element.

Der vil være fokus på tværfagligt samarbejde på tværs i Opvækst og Læring og fælles opgaver for dagtilbuddene i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Om dig
Som pædagogisk supervisor i Dagplejen skal du medvirke til at varetage de lovpligtige tilsyn. Du skal også sparre og supervisere dagplejerne omkring observationer af børnene, sikre det gode samarbejde med forældre og tværfaglige samarbejdspartnere samt i administrationen og supervisorteamet.

Vi søger derfor dig, der
  • har et anerkendende menneskesyn og et positivt sind
  • meget gerne har erfaring med supervision og rådgivning vedrørende små børns udvikling
  • er god til at strukturere egne opgaver og kunne arbejde selvstændigt
  • har fokus på kerneydelsen i en dagplejeorganisation.
Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Det ugentlige timetal vil være 34 timer.

Det er midlertidig ansættelse med tiltrædelse snarest muligt og frem til og med den 31. marts 2021.

Ansættelsen er betinget af, at der kan indhentes ren børneattest og straffeattest uden anmærkninger af betydning for varetagelse af jobbet.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Dagplejen Lene Stokholm på tlf. 7253 4816 eller souschef Pernille Josiasen på tlf. 7253 4833. Du kan også sende en mail til lesto@fmk.dk.

Du er også meget velkommen til at søge mere information om Dagplejen på vores
hjemmeside.

Ansøgning
Er din nysgerrighed blevet vakt og har du lysten og kvalifikationerne til at arbejde som pædagogisk supervisor i Faaborg-Midtfyn Kommune, glæder vi os til at modtage din ansøgning, som vi har senest mandag den 26. oktober 2020 kl. 08.00

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag den 28. eller torsdag 29. oktober 2020.

Faaborg-Midtfyn Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.