Single

Fleksibel rengøringsmedhjælper med gode sociale kompetencer

Jobkategori: Øvrige job
Ansøgningsfrist: 02-11-2020 12:00
Arbejdssted: Det Socialfaglige Område
Stillingstype: Deltid under 21 timer
Det Socialfaglige Område søger to rengøringsmedhjælpere til vores matrikler på hhv. Damtoften, Faaborg og Tværgade, Ringe, med flair for at arbejde med mennesker og med lyst til at træde til, hvor der er brug for det.

Stillingerne er på hver 12 timer ugentligt med ansættelse, den 1. december 2020 eller efter aftale. Arbejdstiden ligger mellem kl. 08.30-11.30 på alle hverdage. Ved afholdelse af ferie mm. eller ved sygefravær skal du være indstillet på at varetage rengøringsopgaven på din kollegas matrikel.

Damtoften og Tværgade er en del af Det Socialfaglige Område i Faaborg-Midtfyn Kommune og er væresteder, støttecentre og base for §85 bostøtter. Målgruppen af borgere er primært mennesker, med psykisk sårbarhed, hvoraf flere har psykiatriske diagnoser og mennesker med fysiske/psykiske funktionsnedsættelser.

Vi ønsker os at du:
  • møder vores målgruppe med rummelighed og respekt og at det falder dig naturligt at inddrage borgerne i rengøringsopgaverne
  • kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst og mødestabil
  • ser det som en del af dit job at støtte op om en god stemning i huset og tager medansvar for at få hverdagen til at hænge sammen.
  • har kørekort (B til almindelig bil)
 
Damtoften og Tværgade er arbejdspladser med et samarbejde og en omgangstone, der gør det til et rart sted at være. Vi er 20 ansatte på hver matrikel, som glæder sig til at tage godt imod dig.
 
Vi arbejder ud fra Faaborg-Midtfyn Kommunes værdier:
  • vi tager ansvaret på os
  • dialog er en forudsætning for at vi lykkes
  • det skal være sjovt og meningsfuldt at gå på arbejde
  • vi forenkler det komplicerede
 
Yderligere oplysninger
Har du brug for yderligere oplysninger, så skriv en mail til afdelingsleder Jeanett Jensen på jesch@fmk.dk så bliver du ringet op hurtigst muligt.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
efter gældende overenskomst
 
Ansøgningsfrist
Mandag den 2. november 2020 kl.12:00
 
Samtaler
Vi forventer at afholde samtaler mandag den 16. november 2020