Single

Har du en skarp pen, gode samarbejdsevner og er stærk på SoMe?

Jobkategori: Akademiker
Ansøgningsfrist: 08-03-2021 08:00
Arbejdssted: Politik og Strategi
Stillingstype: Fuldtid
Har du en skarp pen, gode samarbejdsevner og er stærk på SoMe?
 
Så er du måske vores nye kommunikationskollega i Bosætning, Erhverv og Kommunikation! Vi vil gerne være endnu bedre til at bruge sociale medier for at få vores budskab ud over rampen - og det skal du hjælpe os med. Gennem en stærk og værdiskabende formidling af vores mange gode historier og aktiviteter skal du være med til at styrke fortællingen om Faaborg-Midtfyn som et godt sted at bo.
 
I Faaborg-Midtfyn Kommune tør vi lægge barren højt og gå nye veje – og det er der brug for, når vi skal realisere vores ambitiøse udviklingsstrategi. En af vores kolleger har fået nyt job, så vi mangler en, der kan opsnuse, vinkle og fortælle gode historier til forskellige modtagere, skabe gode relationer med kolleger med forskellige fagligheder og inspirere til vores arbejde med kreativ og effektiv kommunikation? Hvis det er dig, vil vi rigtig gerne høre fra dig!  
 
Velkommen til vores nye kollega!
Du bliver en del af Bosætning, Erhverv og Kommunikation, og dine nye kolleger glæder sig til at byde dig velkommen. Vi er ambitiøse, engagerede og lægger stor vægt på at hjælpe hinanden og samarbejde om opgaverne. Vores tætte samarbejde giver både flotte resultater og en sjov, humørfyldt og uhøjtidelig tone mellem os. Vi er fem, der arbejder med kommunikation, som omfatter web, sociale medier, pressehåndtering, intern kommunikation, events og krisekommunikation, og vi yder kommunikativ understøttelse af såvel fagområder, strategiske projekter og ikke mindst det udviklingsprogram, som skal sikre, at vi når målene i vores udviklingsstrategi. Vi har det rigtig godt sammen og glæder os til at møde dig.
 
Vi har hver vores opgaveportefølje, men løfter også en del opgaver i fællesskab som fx opslag på Facebook, historier på vores intranet, pressemeddelelser og diverse ad hoc-opgaver.
 
Dine hovedopgaver vil være:
  • ansvarlig for vores indsatser på sociale medier - herunder at revidere vores strategi på området og sikre, at den bliver ført ud i livet
  • kommunikationspartner for By, Land og Kultur og et nyetableret socialområde – herunder kommunikativ understøttelse af centrale projekter på fagområderne og hjælp til at give de mange gode historier fra områderne luft under vingerne
  • vigtig bidragsyder til nyhedsproduktionen på kommunens forskellige platforme.
     
Du bliver vores ekspert på sociale medier
Vi forventer, at du med indsigt i de sociale mediers styrke evner at omsætte den store værdi, der hver dag skabes for borgerne rundt omkring i organisationen til en levende og engagerende formidling, der er med til at styrke stoltheden over at bo i vores kommune. Du skal bidrage med friske impulser, men også en solid viden om Facebook og andre relevante sociale medier og gode bud på, hvordan vi bruge dem bedst. En af de første opgaver, du skal være ansvarlig for, er således en ny strategi for vores brug af sociale medier.
 
Du bliver en vigtig samarbejdspartner
Alle kommunens fagområder har en fast kommunikationspartner i kommunikationsteamet. Vi samarbejder tæt med fagområdets ledelse og konsulenter om alt fra rådgivning og udvikling til interne og eksterne kommunikationsopgaver. Du bliver kommunikationspartner for de to fagområder: By, Land og Kultur samt et nyetableret socialområde.
 
Vores tanker om dig
Du har en kommunikationsfaglig baggrund, dit sprog er fængende, og du ved, hvordan du kan nå din målgruppe. Du må gerne være nyuddannet, og du skal have mod på at kaste dig ud i en bred variation af opgaver. Hvis du har erfaringer fra at arbejde med sociale medier, vil det være en fordel. Erfaringer fra at arbejde i en politisk ledet organisation eller med projekter vil vi også være glade for. På det faglige plan vil det desuden være en fordel, hvis du fx er en habil fotograf eller i stand til at drage ud med din mobiltelefon og fange gode medarbejder- og borgeroplevelser, der kan formidles som små film.
 
Vi forventer, at du er god til at skabe relationer. Du er nysgerrig og evner at sætte dig ind i andres faglighed.  Du motiveres af, at din kommunikation gør en forskel og er i stand til at finde kreative løsninger for at skabe resultater. Du arbejder godt på egen hånd, men er også i stand til at påtage dig et fælles ansvar, og kan i det hele taget få dine opgaver ud over rampen.
 
Vil du vide mere om stillingen eller om os?
Hvis du vil vide mere om stillingen, har spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte leder af Bosætning, Erhverv og Kommunikation, Aino Faldborg, på tlf. 7253 1063 eller chefkonsulent i Bosætning, Erhverv og Kommunikation Annette Wognsen Frederiksen på tlf. 7253 1173.
 
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, og vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 8. marts kl. 8.00. Vi forventer at holde samtaler den 15. og 16. marts og eventuel 2. samtale den 22. marts.
 
Ansøgning sendes via dette link:
 
Politik og Strategi holder til på rådhuset i Ringe. Der er tale om en fast stilling på 37 timer/uge, som aflønnes efter gældende overenskomst, og lønnen forhandles med den forhandlingsberettigede organisation.
 
Flyt ind hos os
Vi er godt 51.800 indbyggere i kommunen og byder hvert år nye tilflyttere velkomne i fællesskabet. Overalt i kommunen gror et stort udbud af foreningsliv, stærke lokalsamfund med fællesspisninger, årlige kulturbegivenheder og levende iværksættermiljøer frem. Faaborg-Midtfyn Kommune er den geografisk største kommune på Fyn – og den smukkeste, hvis du spørger os.  Kommunen strækker sig fra Det Sydfynske Øhav over højskolelandet på Midtfyn til Odense-forstæderne i nord.
 
Overvejer du at flytte til Faaborg-Midtfyn Kommune og blive en del af vores mange fællesskaber, vil vi meget gerne hjælpe dig med dine spørgsmål og overvejelser. Tag en snak med vores bosætningskonsulent, Johanne Holten, på tlf. 7253 1065.