Single

Carl Nielsen-skolen søger lærer til fast stilling

Jobkategori: Undervisning
Ansøgningsfrist: 26-03-2021 10:00
Arbejdssted: Carl Nielsen Skolen
Stillingstype: Fuldtid
Carl Nielsen-skolen
Faaborg Midtfyn kommune


Faste lærerstillinger.

Carl Nielsen-skolen har fortsat elevfremgang og søger derfor nye lærere pr 1. august 2021.
Carl Nielsen-skolen er en folkeskole med undervisning fra 0.-9. årgang, samt et specialtilbud. Skolen har ca. 400 børn, og med en enkelt undtagelse er vi en to-sporet skole. Skolens SFO har ca. 120 børn.
Nr. Lyndelse ligger ca. 8 km. syd for Odense og har gode busforbindelser til Odense og Fåborg.

På Carl Nielsen-skolen er forhold som trivsel / tryghed og faglige krav hinandens forudsætninger. Personalet arbejder i afdelingsteam. Hverdagen er præget af godt humør og en stor vilje til at få skolen til at fungere optimalt. Lærernes arbejdsrum er indrettet med arbejdsplads til hver enkelt medarbejder. Vi har indgået en arbejdstidsforståelse på 35 timers tilstedeværelse pr uge, hvor fleksibilitet går begge veje. Flere målinger har vist både stor trivsel for elever og personale, samt ikke mindst en stor forældretilfredshed.
Vi har bl.a. derfor en positiv forældrekreds og et godt kollegialt samarbejde med stor ansvarsfølelse for skolens hverdag og den pædagogiske udvikling.
Vi søger en lærer, der
- som udgangspunktet har linjefagskompetence eller tilsvarende i fagene matematik, idræt og naturfag, andre fagkombinationer kan også være interessante
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved afdelingsleder Susanne Pedersen, viceskoleleder Irene Larsen eller skoleleder John Jakobsen 7253 3780.

Vi modtager gerne et besøg, hvis det er muligt i disse coronatider og henviser i øvrigt til https://carlnielsenskolen.aula.dk/

Løn og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst. Interesserede bedes sende ansøgningen elektronisk gennem Faaborg Midtfyn Kommunes rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist er fredag d. 26. marts 2021 kl. 10.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 15.