Single

Jobcenter Faaborg-Midtfyn søger en ny kollega til Virksomhedsservice, Team Arbejdskraft & Rekruttering

Jobkategori: Øvrige job
Ansøgningsfrist: 17-03-2021 23:59
Arbejdssted: Arbejdsmarked
Stillingstype: Fuldtid
Har du lyst til at blive en del af en faglig stærk afdeling, hvor udvikling og service til virksomheder og borgere er i fokus? Så er det hos os, du skal søge nyt job. Der er tale om én fast stilling på 37 timer ugentligt med tiltrædelse pr. 1. maj 2021.

Om stillingen:
Virksomhedsservice bemandes af fem virksomhedskonsulenter, hvor én stilling aktuelt er vakant.

Som virksomhedskonsulent er en stor del af opgaveporteføljen at bemande vores servicetelefon, hvor virksomhederne kan søge vejledning eller hjælp til rekruttering.
Derfor skal en virksomhedskonsulent være i stand til at sætte sig ind i ny lovgivning og formidle den. Der skal være flair for administrative rutiner, og man skal være i stand til at screene ledige i forhold til konkrete stillinger.

En anden vigtig opgave er den interne vidensdeling i jobcenteret, hvor virksomhedskonsulenterne varetager en central rolle i hver deres branchegruppe.

I beskæftigelsesindsatsen er der særligt fokus på muligheder for brancheskift. Det må derfor forventes, at der i perioder skal arbejdes målrettet med enkelte brancheområder, herunder screening af mulige kandidater med henblik på brancheskift eller undervisning på holdforløb målrettet brancheskift.

Udekørende virksomhedskontakt passes naturligt ind i den daglige drift og planlægges ud fra en besøgsstrategi, eventuelle kampagner og virksomhedernes behov.

Om dig:
 • Du har erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation
 • Du kender til beskæftigelsesområdet og ved, at der nationalt er fokus på, at borgerne skal opnå løntimer hurtigst muligt
 • Du har forståelse for virksomhedernes behov – gerne et godt virksomhedsnetværk, og har du kendskab til erhvervssammensætningen i Faaborg-Midtfyn Kommune, er det kun et plus
 • Du er nysgerrig på erhvervslivet i kommunen og har samtidig øje for, hvilke af dine kollegaer, der bedst kan hjælpe virksomhederne videre
 • Du er omstillingsparat, serviceminded og har interesse for at arbejde projektorienteret med en god portion empati og rummelighed
 • Du er god til at kommunikere via telefon, da en del af dine opgaver bliver at indgå i en vagtordning for virksomhedshenvendelser samt aftale virksomhedsbesøg
 • Du er iderig, tør tænke nyt, er god til at koordinere og arbejde med processer i forandring
 • Du har et udpræget servicegen i omgang med virksomheder og den interne organisation
 • Du kan sikre høj kvalitet i opgaveløsningen og er ambitiøs nok til at ville mere, samtidigt med at du er teamspiller
 • Du kan begå dig på alle niveauer – om det er i gummistøvler eller jakkesæt
 • Du har interesse for og gerne erfaringer med at formidle viden med andre
 • Du er god til at se sammenhænge og det perfekte match mellem job og borger
 • Du er rutineret bruger af Office-pakken og evner for at sætte dig ind i IT med administrativ flair og forståelse
Om os:
I Faaborg-Midtfyn Kommune arbejder vi henimod at yde virksomhedsservice på en måde, hvor målet er at virksomhedsservice ydes for og af hele jobcenteret. Som et led i dette samlede vi pr. 1. januar 2020 flere af vores dygtige medarbejdere i Teamet Arbejdskraft & Rekruttering. Vi er et team, der består af en borgerrettet indsats i form af vores Jobbutik og af jobcenterets Virksomhedsservice. Med udgangspunkt i virksomhedernes efterspørgsel på arbejdskraft, arbejder vi professionelt og løsningsorienteret på at tage ansvar for at sikre det bedst mulige match mellem virksomhedernes efterspørgsel og den aktuelle arbejdskraftreserve. Teamet søger nu en ny virksomhedskonsulent, som ønsker at være en del af den fortsatte udvikling.

Vi tilbyder:
 • Fokus på et godt arbejdsmiljø og høj trivsel i hverdagen
 • En arbejdsplads, hvor vi vægter samarbejde, udvikling og tværfaglighed
 • En nærværende og involverende ledelse
 • En arbejdsplads med fokus på høj faglig kvalitet og faglig udvikling i fællesskab
 • Fokus på effektmål og understøttelse af øvrige teams i huset
 • ”Kulturblomsten” og ”Den værdiskabende adfærd” er vores fælles afsæt i Arbejdsmarked, der handler om, hvordan vi møder hinanden og borgerne i en konstant foranderlig hverdag
Hvis du vil læse mere om Jobcenter Faaborg-Midtfyn og den organisation, du kan blive en del af, kan du klikke her.

Løn og ansættelse
Ansættelsen sker på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst. Lønnen fastsættes efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation og vil afspejle stillingens funktioner samt dine kompetencer.
 
Arbejdssted: Arbejdsmarked, Lindevej 5, 5750 Ringe
Arbejdstid: Fuld tid

Fast stilling med tiltrædelse den 1. maj 2021 eller hurtigst muligt.

Før ansættelse vil der blive indhentet referencer.

Vi anvender kommunens biler ved arbejdsrelateret kørsel.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte teamleder John Schiellerup på telefon 72 53 73 42 eller virksomhedskonsulent Gitte Skibelund Langeberg på telefon 72 53 73 03, hvis du vil vide mere om jobbet eller om os.

Ansøgning
Send din ansøgning med bilag elektronisk via linket nedenfor. Medsend gerne dit uddannelsesbevis. Dette skal være os i hænde senest onsdag den 17. marts 2021 kl. 23.59.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 23. marts 2021 på Kursuscenter Faaborg-Midtfyn, Faaborgvej 19, 5854 Gislev.

Vi forventer, at du har kørekort, da Faaborg-Midtfyn Kommune er en geografisk stor kommune.

Faaborg-Midtfyn Kommune er pr. 1. august 2020 en arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Faaborg-Midtfyn Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.