Single

Plejehjemmet Nørrevænget søger SSH til et vikariat i aftenvagt

Jobkategori: SOSU
Ansøgningsfrist: 30-06-2021 08:00
Arbejdssted: De kommunale Plejehjem
Stillingstype: Deltid over 21 timer
Tør du sætte dig selv og dine kompetencer i spil, er nysgerrig på arbejdsgange og opgaveløsninger, og altid med beboeren i centrum, så tilbyder vi dig et vikariat på vores dejlige ”aftenteam”

Da vi har en kollega som er langtidssygemeldt, søger vi på Plejehjemmet Nørrevænget en SSH der kan træde ind i en aftenvagtsstilling på 28 timer ugentligt i et fast rul efter 5-2 princippet, med weekendvagt hver 2. weekend. Tiltrædelse d. 1. juli eller efter aftale og til d. 31. december 2021, med mulighed for forlængelse.

Plejehjemmet Nørrevænget ligger i udkanten af Gislev og er et plejehjem med 46 lejligheder og 2 aflastningslejligheder, fordelt på 5 bo-enheder. Plejehjemmet er hyggeligt og hjemligt indrettet og vi arbejder ud fra leve-bo princippet, hvor vi er sammen med beboerne i hele arbejdstiden. Vi møder beboerne i øjenhøjde, og har beboernes behov i centrum. Hver bo-enhed har eget køkken med tilknyttet ernæringsassistent, alle døgnets måltider produceres fra bunden af og vi har pædagogiske måltider og spiser sammen med beboerne.

Grundtanken i alt arbejdet på plejehjemmet er baseret på en personcentreret tilgang og omsorg, omsat til ”Blomstringsuniverset” af Vibeke D. Bach, som du kan læse mere om via nedenstående link. 

Vores værdier er:
 • At det skal være godt, trygt og rart at bo på Nørrevænget
 • At støtte beboerne i at kunne leve et værdigt liv med en høj livskvalitet og et livsindhold, der giver mulighed for glæde og trivsel i hverdagen.
 • At vi har en åben og ligeværdig dialog og lægger stor vægt på fællesskabet, hvor beboere, pårørende, venner og frivillige føler sig anerkendt og inddraget.
På Nørrevænget er der ansat ernæringsassistenter, sygehjælpere, SSH, SSA, og sygeplejersker, som sammen skaber en tværfaglige indsats med fokus på helhed og tværfaglighed. Hver måned afholdes der teammøde i de enkelte bo-enheder. Derudover samarbejdes der med eksterne samarbejdspartnere som ergo- og fysioterapeuter, demenskoordinatorer, gerontopsykiatrisk team, sygehus og praktiserende læger.

Vi tilbyder dig:
 • En engageret kollegagruppe, som samarbejder og lærer af hinanden.
 • Et arbejdsmiljø med mulighed for både faglig og personlig udvikling
 • Det betyder også at vi gerne griner med hinanden, og at vi ser fejl som en mulighed for at lære nyt.
 • En dynamisk arbejdsplads med rummelighed og plads til nytænkning.
Om dig:
 • Du er uddannet social- og sundhedshjælper med høj grad af faglighed, selvstændighed og handlekraft.
 • Du har interesse, indsigt og forståelse for at arbejde med ældre borgere samt med borgere med forskellige kognitive udfordringer, herunder demenssygdomme.
 • Du er åben, ærlig og har et godt humør.
 • Du kan se fordelene og trives med at arbejde i et tværfagligt miljø.
 • Du har en anerkende tilgang, hvor du har fokus på og inddrager beboernes med- og selvbestemmelse.
 • Du er tålmodig, lyttende og nærværende i samarbejdet med beboerne.
 • Du er en teamplayer, der sætter pris på forskellige kompetencer, opfordre til at der løftes i flok og har forståelse for at alle har ansvar for at vi lykkes med kerneopgaven.
Hvis du kan se dig selv i ovenstående og har lyst til at være en del af holdet, så send os en ansøgning.

Har du behov for yderligere oplysninger, så kontakt gerne Plejehjemsleder Rikke Brøndum Kollerup på telefonnummer 7253 1754, på hverdage kl. 07.00-15.30

Link:
https://noerrevaenget.fmk.dk/forside/
https://www.energy2work.dk/blomsteruniverset

Løn og ansættelsesforhold:
Efter gældende overenskomst.
Faaborg-Midtfyn Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Ansættelsessamtaler:
Indkaldelse til ansættelsessamtale vil ske løbende.
Inviteres du til samtale, skal du til samtalen medbringe uddannelsesbevis, straffeattest samt kontaktoplysninger på 2 tidligere arbejdsgivere/nærmeste ledere med henblik på at indhente referencer