Single

Faaborg-Midtfyn Kommune søger SSA-elever med start november 2021.

Jobkategori: Elev, SOSU
Ansøgningsfrist: 05-07-2021 08:00
Arbejdssted: De kommunale Plejehjem
Stillingstype: Fuldtid
Er du klar til at tage ansvar for dine medmennesker? Drømmer du om at gøre livet lettere for borgere i udfordrende livssituationer? Bliver du motiveret af at være med til at give sårbare mennesker hjælp og støtte i livet, og er du klar til at tage ansvar for din egen fremtid og uddannelse? Kan du svare ja til dette, så ser vi frem til at tage imod dig som vores nye Social- og sundhedsassistentelev.
 
Din uddannelse:
Når du bliver ansat i Faaborg-Midtfyn Kommune, foregår uddannelsen i samarbejde med SOSU-Fyn. Skoleperioderne foregår på SOSU-Fyns skoler i enten Svendborg eller Odense.
 
Uddannelsen er ikke, som den var engang. Mange sundhedsopgaver har skiftet hænder de senere år og du vil opdage, at social- og sundhedsassistenter i dag har fået et lang større sundhedsfagligt ansvar – og vi har brug for dig!
Du vil gennemleve en spændende og alsidig uddannelse hvor du stifter bekendtskab med en bred vifte af det danske sundhedssystems tilbud. Du kommer i praktik på plejehjem, i hjemmeplejen, i psykiatrien og på et sygehus. Der kan også være mulighed for en praktik i udlandet.
 
Grundlæggende handler det om trivsel for den enkelte borger med udgangspunkt i dennes livssituation. Her kommer du til at spille en væsentlig rolle.
Du vil lære at løse opgaver der strækker sig fra daglig omsorg og pleje til tilrettelæggelse og udførelse af rehabiliterende tiltag og du vil skulle samarbejde med en lang række sundhedsfagligt personale. Du vil lære om sundhedspædagogik, anatomi og fysiologi, motivationsstrategier, farmakologi og meget mere.
 
Adgangskrav:
 • Du skal have afsluttet et grundforløb 2 til SSA/SSH eller være uddannet social- og sundhedshjælper inden 21. november 2021. Hvis du ikke har det, skal du kontakte SOSU-Fy
 • Er du uddannet social- og sundhedshjælper, skal du kontakte SOSU-Fyn for en realkompetencevurdering
Når du bliver elev i Faaborg- Midtfyn kommune:
 Vi skal lære hele livet, også når vi er færdige med vores uddannelse. Du kommer til os med det sidste nye i vores fag og dine nye øjne på vores arbejde og dine spørgsmål, er med til at udvikle os og gøre os dygtigere, også derfor er du vigtig for os. Til gengæld arbejder vi vedvarende på at gøre vores læringsmiljøer endnu bedre.
 • Er du elev, er du også medarbejder og du kommer til at indgå som en vigtig del af dit nye tværfaglige arbejdsfællesskab.
 • Du kommer til at varetage opgaver, som ligger tæt op ad dine praktikmål og opgaver, som handler om at få hverdagen i fællesskabet til at fungere, på lige fod med dine kollegaer. Vi har alle et fælles ansvar for vores fælles arbejdsopgave.
 • Du får en praktikvejleder i hver af dine praktikker til støtte, vejledning og faglig sparring.
 • Du får timer til vejledning og fordybelse og er parat til også at lægge interessetimer udenfor både skole- og arbejdstid.
 • Du arbejder målrettet med din uddannelse og dine arbejdsopgaver og udviser gå-på-mod og vedholdenhed.
Løn og ansættelsesvilkår:
 • Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst
 • Du får elevløn under hele uddannelsen, både når du er i praktik og på skoleforløb. Regler for voksenelevløn kan ses på FOA’s hjemmeside. Er du i tvivl, kontakt FOA for afklaring omkring din løn.
 • Hvis du er ledig og over 25 år kan du kontakte din bopælskommune om muligheden for voksenlærlingeløn
Ansøgning:
Til din ansøgning, skal du vedlægge:
 • CV med bilag for relevante uddannelser og arbejdserfaring
 • Kompetencebevis/uddannelsesplan fra SOSU-Fyn
 • Midtvejsevaluering fra grundforløbet (hvis du pt. er på grundforløb)
 • Grundforløbsbevis eller bevis for Social- og sundhedshjælperuddannelsen
Faaborg-Midtfyn Kommune er en røgfri arbejdsplads
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Uddannelseskoordinator Iben Vibe Brøndum på tlf. 7253 1143 mellem kl. 12 og 16 på hverdage. Du er også velkommen til at sende en mail på ivoeb@fmk.dk, så bliver du kontaktet hurtigst muligt.
 
Ansøgning og ansøgningsfrist
Send din ansøgning senest 5. juli 2021 kl. 08.00
 
Samtaler
Der afholdes samtaler den 12. og 13. august 2021