Single

Plejehjemmet Lykkevalg i Korinth søger SSH/SSA til en fast dagvagt

Jobkategori: SOSU
Ansøgningsfrist: 31-07-2021 08:00
Arbejdssted: De kommunale Plejehjem
Stillingstype: Deltid over 21 timer
Plejehjemmet Lykkevalg, Korinth søger social- og sundhedshjælper/social- og sundhedsassistent til dagvagt 30 timer/uge og arbejde hver 2´weekend. Der kan forekomme enkelte aftenvagter.
 
Stillingen er med tiltrædelse 1. august, evt. 1. juli 2021
 
Plejehjemmet Lykkevalg er certificeret demensplejehjem, hvor vi sammen med vores 27 dejlige beboere arbejder med livsglæde, bl.a gennem humor, musik, dans, fysisk aktivitet, spontane aktiviteter, fredagsbar, specielle madaftener, wellness etc.
Vi er fagligt bevidste og gennem samarbejdet med beboere, pårørende og alle faggrupper, medvirker vi til at vores beboere oplever et så godt og indholdsrigt liv som muligt.
 
Vi udvikler os kontinuerligt indenfor pleje- og omsorg til borgere med demens, og har øget fokus i forhold til den palliative pleje, både fysisk og psykisk. Herunder inddragelse af wellness som en integreret del af vores pleje/omsorg. For at sikre den kontinuerlige kompetenceudvikling afholder vi 2 årlige temadage.
 
Som social- og sundhedshjælper på Plejehjemmet Lykkevalg er du sammen med assistenter, sygeplejerske, ernæringsassistenter og relevante eksterne samarbejdspartnere en vigtig del i den fortsatte udvikling og du vil, indenfor kompetenceområdet, blive en aktiv del i forhold til bl.a palliation, terminalpleje, ernæringsoptimering, læringsmiljø og ikke mindst samarbejdet med borgere og pårørende.
 
Vi søger en kollega, der har lyst og evne til at arbejde udviklende og personcentreret med kompleks fysisk/psykisk pleje og omsorg og du skal være indstillet på at bidrage til at vedligeholde og udvikle vores faglige niveau bl.a gennem vidensdeling.
Vi skal alle have en god oplevelse ved at gå på arbejde og det er derfor en forventning at du aktivt og konstruktivt bidrager til et godt arbejdsmiljø og ikke mindst evner en åben og ærlig dialog.
 
Link
www.lykkevalg.fmk.dk
 
Yderligere oplysninger
Vil du gerne høre mere eller har du nogle afklarende spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte plejehjemsleder Børge Fugl Hansen på tlf. 72 53 56 10 eller mail: boerh@fmk.dk

Løn og ansættelsesforhold
Efter gældende overenskomst.
Faaborg-Midtfyn Kommune er en røgfri arbejdsplads.
 
Ansøgning og ansættelsessamtaler
Vi indkalder løbende til samtaler indtil stillingerne er besat med rette kompetencer.
Indkaldelse til ansættelsessamtale sker pr. mail.
Ansættelsessamtaler afholdes på Plejehjemmet Lykkevalg, Lykkevalg 5, Korinth, 5600 Faaborg
 
Inviteres du til samtale, skal du til samtalen medbringe straffeattest samt, for indhentelse af reference, kontaktoplysninger på 2 tidligere arbejdsgivere/nærmeste ledere.