Single

Hjemmeplejen Årslev søger afløsere.

Jobkategori: SOSU
Ansøgningsfrist: 25-06-2021 23:59
Arbejdssted: Center Sundhed og Omsorg
Stillingstype: Deltid over 21 timer
Hjemmeplejen Årslev søger afløsere.
 
Vi søger faglært- ufaglærte medarbejder til den udekørende hjemmepleje, da vi er et distrikt med stor geografi er et kørekort en nødvendighed.
 
Du er måske studerende, har lyst til ekstra timer eller er ledig, og har lyst til at se om social og sundhedsjobbet er noget for dig.

Du skal have lyst til at arbejde med ældre mennesker, være nysgerrig på jobbet, god til at tage ansvar og samarbejde med de øvrige personaler, så vi sammen skaber en god og aktiv hverdag for borgerne.
Du skal have lyst til at arbejde i weekender og i juli/august

Vi er som personalegruppe meget bredt repræsenteret i såvel alder som erfaring. Vi gør meget ud af at bruge hinandens ressourcer og ser det som en fordel, at alle kan bidrage med noget forskelligt.

Vi sætter pris på humor, stabilitet og rummelighed
Vi tilbyder grundig oplæring og sparring og har fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø.    Vi tilbyder vagter i dag og aftentimerne og timeantal kan aftales individuelt.

Ønsker du at være vores nye afløser så send din ansøgning hurtigst mulig og senest 25.6.2021.Vi holder løbende ansættelsessamtaler og ansætter løbende.

Vi tager referencer i forbindelse med ansættelser og der skal forevises straffeattest. 
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. 

Har du spørgsmål til jobbet inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at ringe til Rikke Munk Bayraktar tlf. nr. 72 53 17 32