Single

Plejehjemmet Nørrevænget søger SSA til et barselsvikariat i aftenvagt

Jobkategori: SOSU
Ansøgningsfrist: 21-06-2021 08:00
Arbejdssted: De kommunale Plejehjem
Stillingstype: Deltid over 21 timer
Det er nu du har en enestående mulighed for at blive en del af vores gode ”aftenteam”. Vi søger en SSA til et barselsvikariat pr. 1. august 2021

Da én af vores assistenter skal på barsel, søger vi på Plejehjemmet Nørrevænget en SSA til et barselsvikariat på 28 timer ugentligt i et fast rul efter 5-2 princippet. Tiltrædelse d. 1. august eller hurtigst muligt derefter.
Ansættelsen er begivenhedsbestemt, og stopdato for vikariatet oplyses derfor så snart den er kendt.

Plejehjemmet Nørrevænget ligger i udkanten af Gislev og er et plejehjem med 46 lejligheder og 2 aflastningslejligheder, fordelt på 5 boenheder. Plejehjemmet er hyggeligt og hjemligt indrettet og vi arbejder ud fra leve-bo princippet, hvor vi er sammen med beboerne i hele arbejdstiden. Vi møder beboerne i øjenhøjde, og har beboernes behov i centrum. Hver boenhed har eget køkken med tilknyttet ernæringsassistent, alle døgnets måltider produceres fra bunden og vi har pædagogiske måltider og spiser sammen med beboerne.

Grundtanken i alt arbejdet på plejehjemmet er baseret på en personcentreret tilgang og omsorg, omsat til ”Blomstringsuniverset” af Vibeke Drevsen Bach. Du kan læse mere om blomstringsuniverset via dette link https://www.energy2work.dk/blomsteruniverset

Vores værdier på Nørrevænget er:
 • At det skal være godt, trygt og rart at bo på Nørrevænget
 • At støtte beboerne i at kunne leve et værdigt liv med en høj livskvalitet og et livsindhold, der giver mulighed for glæde og trivsel i hverdagen.
 • At vi har en åben og ligeværdig dialog og lægger stor vægt på fællesskabet, hvor beboere, pårørende, venner og frivillige føler sig anerkendt og inddraget.
På Nørrevænget er der ansat ernæringsassistenter, sygehjælpere, SSH, SSA, og sygeplejersker, som sammen skaber en tværfaglige indsats med fokus på helhed og tværfaglighed. Hver måned afholdes der teammøde i de enkelte boenheder. Derudover samarbejdes der med eksterne samarbejdspartnere som ergo- og fysioterapeuter, demenskoordinatorer, gerontopsykiatrisk team, sygehus og praktiserende læger.

Vi tilbyder dig:
 • En engageret kollegagruppe, som samarbejder og lærer af hinanden.
 • Et arbejdsmiljø med mulighed for både faglig og personlig udvikling
 • Det betyder også at vi gerne griner med hinanden, og at vi ser fejl som en mulighed for at lære nyt.
 • En dynamisk arbejdsplads med rummelighed og plads til nytænkning.
Om dig:
 • Du er uddannet social- og sundhedsassistent med høj grad af faglighed, selvstændighed og handlekraft.
 • Du har interesse, indsigt og forståelse for at arbejde med ældre borgere samt med borgere med forskellige kognitive udfordringer, herunder bl.a. demenssygdomme.
 • Du er åben, ærlig og har et godt humør.
 • Du er tålmodig, lyttende og nærværende i samarbejdet med beboerne, pårørende og kollegaer.
 • Er en teamplayer, der sætter pris på forskellige kompetencer, opfordre til at der løftes i flok og har forståelse for at alle har ansvar for at vi lykkes med kerneopgaven.
Hvis du kan se dig selv i ovenstående og har lyst til at være en del af holdet, så send os en ansøgning.

Har du behov for yderligere oplysninger?
Så er du velkommen til at kontakte plejehjemsleder Rikke Brøndum Kollerup på tlf.nr 7253 1754, på hverdage kl. 07.00-15.30.

Løn og ansættelsesforhold:
Efter gældende overenskomst.
Faaborg-Midtfyn Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Ansøgningsfrist:
Indkaldelse til ansættelsessamtale vil ske løbende, men med sidste ansøgningsfrist d. 21. juni kl. 08.00

Ansættelsessamtaler:
Inviteres du til samtale, skal du til samtalen medbringe uddannelsesbevis, straffeattest samt vedhæftede samtykkeerklæring med kontaktoplysninger på to tidligere arbejdsgivere/nærmeste ledere, med henblik på indhentning af reference.
Samtykkeerklæring