Single

Fællesindkøb Fyn søger udbudskonsulent til strategisk indkøb af varer og tjenesteydelser

Jobkategori: Akademiker, Kontor og administration
Ansøgningsfrist: 12-07-2021 23:59
Arbejdssted: Fællesindkøb Fyn
Stillingstype: Fuldtid
Efter mere end 10 års ansættelse har en af vores dygtige og gode kolleger valgt at gå på velfortjent pension. Derfor søger vi nu en ny kollega til Fællesindkøb Fyn, som er et strategisk indkøbssamarbejde med deltagelse af Faaborg-Midtfyn, Kerte­minde, Langeland, Nordfyns og Nyborg kommuner. De fem kommuner repræsenterer tilsammen knap 150.000 indbyggere samt et årligt indkøbsvolumen af varer og tjenesteydelser på ca. 1 mia. kr.
Vores kerneopgave er at bidrage positivt til det økonomiske råderum i kommunerne samt understøtte politikker og strategier, herunder ikke mindst den bæredygtige dagsorden, som spiller en betydelig rolle i indeværende strategiperiode.   

Til vores udbudsteam søges en struktureret, detaljeorienteret og selvstændigt arbejdende udbudskonsulent med stort drive og engagement, samt erfaring med offentlige strategiske indkøb.
Opgaverne vil spænde vidt, herunder selvstændig gennemførsel af udbud og tilbudsindhentninger af varer og tjenesteydelser, samt opfølgning på leverandørkontrakter, samt til support og rådgivning af slutbrugerne. Der vil også ligge en del analysearbejde i jobbet.
Samarbejde og dialog, internt og eksternt, er en forudsætning for at vi lykkes, hvormed det er vigtigt at du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, samt har en udadvendt og selvstændig personlighed med solide samarbejdsevner, og ikke mindst godt humør.  
Din profil
  • Erfaring med EU's udbudsregler, herunder udbudsloven
  • Interesse for at arbejde bredt med udbud og indkøb af varer og tjenesteydelser til kommunerne
  • Praktisk erfaring med offentlige udbudsprocesser som ordregiver eller tilbudsgiver
  • Gerne erfaring med kontraktstyring
  • Rutineret bruger af gængse IT-værktøjer, herunder især Excel
  • Helheds- og procesorienteret tilgang til opgaverne, herunder erfaring med projektledelse
  • Personligt drive, der bidrager aktivt til at nå fælles mål
  • Relevant uddannelse og/eller erhvervserfaring
Vi tilbyder dig en udfordrende og motiverende arbejdsplads med mange samarbejdsrelationer og et uformelt og værdibåret arbejdsmiljø, kendetegnet ved professionelle ambitioner, samt faglig og personlig udviklingstrang, med vide mulighe­der for selv at præge job og dagligdag.
Arbejdspladsen er placeret i Gislev, men forventes at blive flyttet til Nr. Broby i starten af 2022.
Stillingen er på 37 timer pr. uge.
Tiltrædelse: 1. oktober 2021 eller efter aftale. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhand­lings­berettigede organisation.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til indkøbs- og udbudschef Jeanet Vandling, tlf.: 7253 1191 - mail: jevan@fmk.dk eller faglig koordinator Sune B. Nancke, tlf. 7253 1196 – mail: snanc@fmk.dk
Du kan finde flere informationer om Fællesindkøb Fyn på www.indkobfyn.dk.

Ansøgning
Vil du være med til at gøre en forskel for kommunerne, så upload din ansøgning, så den er os i hænde senest den 12. juli 2021. Ansættelsessamtaler forventes gennemført uge 32 og uge 33. Imellem samtale 1 og 2 vil der blive gennemført tests.