Single

Familierådgivere til Center for Socialområdet

Jobkategori: Pædagog og -medhjælper, Socialrådgiver
Ansøgningsfrist: 15-08-2021 12:00
Arbejdssted: Center Opvækst og Læring
Stillingstype: Fuldtid
Center for Socialområdet, Børne- og Familieafdelingen i Faaborg-Midtfyn kommune, søger to familierådgivere til baby- og småbørnsfamilier. Der er tale om to faste stillinger på 37 timer pr. uge med tiltrædelse 1. oktober 2021.

Vil du være en del af en ambitiøs afdeling, hvor vi hele tiden arbejder på at udvikle og forbedre kvaliteten af vores familieindsatser? Er du positiv af sind, og faglig løsningsorienteret sammen med familierne? Så er det måske lige dig vi søger

I Faaborg-Midtfyn Kommune er alle, som arbejder med børn og unge samlet under ét tag. Vi er derfor tværfagligt let tilgængelige for hinanden, på både medarbejder- og ledelsesplan. For nuværende har vi bopæl i Broby, men vil næste år flytte til Gislev.

Som familierådgiver i Faaborg-Midtfyn Kommune har du ansættelse i Foranstaltningsgruppen, der består af 11 medarbejdere; 2 praktisk pædagogisk støtte, 1 kontaktperson og 8 familierådgivere. I Foranstaltningsgruppen løser vi opgaver i henhold til Lov om social Service § 52.

Vi søger to familierådgivere specifikt til baby- og småbørnsindsatser. Det gør vi, fordi vi ønsker at udvikle og opkvalificere Foranstaltningsgruppens samlede kompetencer i forhold til generelt at kunne dække indsatsbehovene. Vi har valgt at udvikle og opkvalificere den konkrete indsats til baby- og småbørn. Det er vigtigt at understrege, at der fortsat kan forekomme arbejde med familier med større børn.

Arbejdet finder almindeligvis sted på arbejdsdage, men der kan forekomme arbejde på helligdage og i weekender. Som Familierådgiver laver du selv aftaler med familien om tidspunkt, men det forventes at aftalerne harmonerer med behandlingsplanen. Aftaler kan derfor finde sted både morgen, dag og aften.

Vi forestiller os, at du fagligt: 
 • Har en pædagogisk/socialfaglig/sundhedsfaglig grunduddannelse
 • Har erfaring med familiebehandling
 • Har faglig viden om baby og småbørn
 • Er optaget af egen faglige kompetenceudvikling
 • Har engagement i forhold til at bidrage til udviklingen og opkvalificeringen af baby- og småbørnsindsatsen.
 • Evner at arbejde monofagligt ind i et tværfagligt samarbejde
Vi forestiller os, at du personligt:
 • Har humor
 • Er selvstændig og kan tage ansvar
 • Er bevidst om egen robusthed i forhold til arbejdet
 • Bidrager til et fælles godt arbejdsmiljø
Vi kan tilbyde:
 • En ambitiøs afdeling, der løbende udvikler og forbedrer kvaliteten i vores indsatser.
 • Et spændende og ansvarsfuldt job med faglige udfordringer.
 • Afvekslende arbejdsdage uden mulighed for at kede sig.
 • Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af det daglige arbejde.
 • En mangfoldig, tolerant, engageret og glad personalegruppe.


Oplysninger vedrørende stillingen
Hvis du gerne vil vide mere om os og stillingen, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at rette henvendelse til gruppeleder Maria Tofting Thomsen, tlf. 7253 1621.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse og løn forhandles individuelt med baggrund i gældende overenskomst. Der vil ved ansættelse blive indhentet straffe- og børneattest.

Der er tale om to fuldtidsstillinger på 37 timer ugentlig med ansættelse pr. 1. oktober 2021.

Det er en forudsætning, du har kørekort.

Ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som vi har senest søndag den 15. august 2021 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 24. august 2021 og evt. 2. samtalerunde vil blive afholdt fredag den 27. august 2021

Faaborg-Midtfyn Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.