Single

😊 SOCIAL- & SUNDHEDSASSISTENT SØGES - HAR DU SORT BÆLTE I MEDICINHÅNDTERING 😊

Jobkategori: SOSU
Ansøgningsfrist: 27-09-2021 12:00
Arbejdssted: Bo og Aktiv
Stillingstype: Deltid over 21 timer
Social- & Sundhedsassistent søges til BO & AKTIV / Viften
På Seniorcenter Egebo, Egeparken 64, 5772 Kværndrup.


Stillingen er på 32 timer ugentligt og er ledig pr. 1. november 2021.
Arbejdstiden er vekslende mellem dag, aften samt hver 2. weekend.


Vi tilbyder dig livsbekræftende oplevelser og opgaverne er mangfoldige. Beboerne er ældre og herligt utraditionelle. Alle har betydelig og varig funktionsnedsættelse, de kan ikke tage vare på sig selv og har behov for omfattende støtte og vejledning omkring praktiske, personlige og økonomiske forhold. Plejeopgaver ifm. bad og toiletbesøg er kendetegnet ved relation og etik.

Seniorcenter Egebo er et bo- og dagtilbud som består af 18 lejligheder med adgang til dejlige fællesarealer både ude og inde. Centeret ligger centralt på Fyn, der er gode tog- og busforbindelser og Egeskov Slot ligger nærmest i baghaven.

BO & AKTIV / VIFTEN omfatter FMK´ s kommunale botilbud, interne dagtilbud og et aflastningstilbud. Organisationen udgør 235 ansatte – socialpædagoger, sundhedsfagligt personale samt teknisk og administrativt personale. Ledergruppen består af 1 leder og 6 mellemledere.

Som SSA bliver du en del af det Sundhedsfaglige Team på Egebo – et Team der ud over Seniorcenter Egebo også varetager sygeplejefaglige opgaver for 2 bofællesskaber i Kværndrup. Teamet samarbejder med Den Kommunale Sygepleje og har ansvaret for sundhedsfaglige problemstillinger, lægekontakt, opdatering af diverse ordinationer, dispensering, stillingtagen til tilstande, oplæring af ufaglært personale samt dokumentation i Nexus.
Og selvfølgelig tværfagligt samarbejde med socialfagligt personale.

Den socialfaglige tilgang er med udgangspunkt i den anerkendende og ressourcefokuserede metode KRAP. Indsatsen tilrettelægges og struktureres i samarbejde med beboerne og er med forståelse for den enkeltes individuelle behov og forudsætninger.

Vi arbejder ud fra et borgerperspektiv og søger kolleger som personligt og fagligt kan bidrage til det. Vi lægger vægt på:
  • Sundhed
  • Trivsel
  • Beskæftigelse
  • Selvstændighed
  • Relationer
Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
  • Afdelingsleder Kim Holm Søby på tlf.: 72 53 69 05

Ansøgningsfristen er mandag den 27. september klokken 12.00