Single

Byggefaglig projektleder til Ejendom

Jobkategori: Øvrige job
Ansøgningsfrist: 20-10-2021 12:00
Arbejdssted: Center By, Land og Kultur
Stillingstype: Fuldtid

Faaborg-Midtfyn Kommune søger byggefaglig projektleder til Ejendom

En af vores dygtige projektledere har fået nyt job og vi søger derfor en byggefaglig projektleder til at styre vores byggeprojekter i Anlægsteamet i Ejendom.

Vi tilbyder muligheden for et selvstændigt ansvar for byggeprojekterne, i samarbejde med de relevante kommunale interessenter og ansvaret for kontakten til de eksterne rådgivere og entreprenører.

Faaborg-Midtfyn Kommune
I Faaborg-Midtfyn Kommune engagerer vi os – i vores kolleger, i vores opgaver og i borgere og virksomheder i kommunen. Vores ambition er, at det i Faaborg-Midtfyn skal være muligt at leve - og udleve - sin egen version af det gode liv. Vi vil være det sted, omverdenen kigger til for at blive inspireret til et liv i stærke fællesskaber, med bæredygtig udvikling, spirende iværksættere og en stolt kulturarv. Et liv, hvor vi både kan udfolde os i fællesskaberne og finde ro i naturen – et liv i balance. Det er grundelementerne i kommunens udviklingsstrategi Sammen skaber vi det bedste sted, som vi hver dag arbejder for at gøre til virkelighed.

Om stillingen
Ejendom varetager anlægsprojekter og drifts- og vedligeholdelsesopgaver på kommunens bygninger. Dermed er vi med til at sikre, at de fysiske rammer for kommunens aktiviteter understøtter målsætningerne i udviklingsstrategien.

Du vil blive tilknyttet Anlægsteamet, og får ansvar for dine egne projekter. Du får således mulighed for at styre og følge et projekt fra det bliver dannet, til du afleverer et færdigt projekt til brugerne. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt med projekterne og kan lide en travl hverdag med mange deadlines.

Du vil have mange kontakter, hvor der skal koordineres ønsker og behov ind i projekterne og det er vigtigt, at du er god til at samarbejde og kommunikere med mange forskellige mennesker, og er god til at sikre fremdrift og styre processerne, ikke mindst i forhold til vores eksterne rådgivere og leverandører.

Vi forventer, at du kan matche væsentlige dele af følgende:
 
 • En teknisk baggrund, helst som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør – du må gerne være nyuddannet
 • God til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
 • Kan udfærdige udbudsmaterialer
 • Gerne erfaring med udbudsregler, kontrahering og forhandlinger med byggeriets parter
 • Kan udføre byggetilsyn
 • Erfaring med kalkulation og overslag i byggeriets faser
 • Gerne erfaring med statiske beregninger og generelt ingeniørfagets discipliner men ikke et krav
 • It-kyndig, herunder tegningsprogrammet Revit.
 • Er positiv og udadvendt, da der i det daglige arbejde vil være en stor grad af kontakt til brugerne og borgere
 • Arbejder struktureret

Om Ejendom
Ejendom er en del af By, Land og Kultur, der et udviklingsorienteret center med ca. 175 dygtige og ambitiøse kolleger inden for fysisk planlægning, miljø, natur, trafik, byggeri, service, kultur og fritid.

Ejendom er opdelt i to teams: Et Anlægsteam med i alt 8 medarbejdere, der styrer anlægsprojekter på kommunens bygninger, og Ejendom Drift med i alt ca. 55 medarbejdere fordelt på 8 administrative medarbejdere, som står for drifts- og vedligeholdelsesplaner for bygningsmassen, og ca. 50 servicemedarbejdere, som varetager den daglige bygningsdrift på kommunens administrationsbygninger, skoler, institutioner m.v.

Ejendom Drift varetager således bygningsvedligeholdelsen af kommunens bygninger, og sørger for den løbende drift i tæt kontakt med bygningernes brugere.

Anlægsteamet varetager rollen som bygherrerådgiver på de større anlægsprojekter, hvor der anvendes eksterne rådgivere. Ejendom arbejder tæt sammen med kommunens forvaltninger og de øvrige brugere af ejendommene i alle faser af byggeriet, lige fra projekteringen, til den politiske behandling og udførelsesfasen. Anlægsteamet og Ejendom Drift samarbejder løbende om opgaverne, blandt andet om realisering af vedligeholdsplaner for bygningerne og når anlægsprojekterne afsluttes og bygningerne overgår til almindelig drift.

Vi tilbyder:
 • Varieret arbejde med en stor kontaktflade
 • En stærkt udviklingsorienteret arbejdsplads
 • Selvstændigt ansvar og kompetence
 • Base i Faaborg
 • Gode kolleger
 • Flextid

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.
Forventet tiltrædelse den 1. december 2021, men gerne hurtigst muligt.

Arbejdssted: Mellemgade 15, 5600 Faaborg. Du vil i din hverdag være en del ”ude i marken” - så det er nødvendigt at du har kørekort.

Arbejdstid: Fuldtid

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Gitte M. Bertelsen på tlf. 7253 2167, eller konstitueret teamleder Anders Pilemae Snitkjær på tlf. 7253 2188.

Ansøgning
Send din ansøgning med bilag elektronisk via linket nedenfor. Den skal være os i hænde senest onsdag den 20. oktober 2021, kl. 12.

Første samtale forventes afholdt tirsdag den 26. oktober 2021. Eventuel anden samtale forventes afholdt torsdag den 28. oktober 2021.

Tilbydes du stillingen, kan du blive bedt om at fremvise en tilfredsstillende straffeattest.

Faaborg-Midtfyn Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Vi har røgfri arbejdstid og du kan læse mere om Faaborg-Midtfyn Kommune som arbejdsplads her.

Flyt ind hos os
Vi er godt 51.800 indbyggere i kommunen og byder hvert år nye tilflyttere velkomne i fællesskabet. Overalt i kommunen gror et stort udbud af foreningsliv, stærke lokalsamfund med fællesspisninger, årlige kulturbegivenheder og levende iværksættermiljøer frem. Faaborg-Midtfyn Kommune er den geografisk største kommune på Fyn – og den smukkeste, hvis du spørger os.  Kommunen strækker sig fra Det Sydfynske Øhav over højskolelandet på Midtfyn til Odense-forstæderne i nord.

Overvejer du at flytte til Faaborg-Midtfyn Kommune og blive en del af vores mange fællesskaber, vil vi meget gerne hjælpe dig med dine spørgsmål og overvejelser. Tag en snak med vores bosætningskonsulent, Johanne Holten, på tlf. 7253 1065.