Single

Fællesindkøb Fyn søger en Contract Manager

Jobkategori: Akademiker, Kontor og administration
Ansøgningsfrist: 02-02-2022 23:59
Arbejdssted: Fællesindkøb Fyn
Stillingstype: Fuldtid
Har du lyst til at arbejde som talknuser i en spændende organisation i konstant udvikling?

Har du også evnerne og besidder en naturlig nysgerrighed, så læs videre.

Fællesindkøb Fyn tilbyder dig en udfordrende og motiverende arbejdsplads med mange samarbejdsrelationer i et uformelt arbejdsmiljø med klare mål og værdier.

Vores miljø er kendetegnet ved fællesskab samt professionelle, værdiskabende og bæredygtige udbud og kontrakter. Faglig og personlig udviklingstrang med vide mulighe­der for selv at præge job og dagligdag anser vi som et vigtigt led heri. Du bliver en del af vores supportteam med i alt 4 personer som består af vores faglige koordinator, E-handelskoordinatoren, indkøbs- og udbudssupport og dig.
Du har en naturlig struktureret og detaljeorienteret tilgang til dit arbejde. Du besidder også drive og engagement i arbejdet med analyser, kontrakter, leverandører og brugere.

Dine primære arbejdsopgaver er
 • Kontraktoptimeringer, identificere potentialer, der kan optimere kontrakterne og samarbejdet med leverandørerne i kontraktperioden – fx at gennemgå kommunernes brug af en kontrakt og vurdere hvilke muligheder der er, herunder bl.a. grønnere indkøb, økonomiske perspektiver, ændre forbrug og indkøbsadfærd mv.
 • At følge op på at kontraktvilkår opfyldes, herunder priser, kvalitet, miljø, service, leverancer mv.
 • At forestå forhandlinger med kontraktleverandører
 • At analysere udvalgte udbuds- og kontraktområder for potentialer og sammensætning til brug for kommende udbud
 • At udføre løbende analyser bl.a. forbrugs- og optimeringsanalyser, konverterings- og complianceanalyser, analyser der understøtter afdelingens øvrige funktioner, fx at bistå ved tilbudsevalueringer.
 • At gennemføre sparring og dialog internt om analyser, potentialer, metoder og modeller.
 • Opsamle viden internt og eksternt i kontraktens løbetid, herunder bl.a. deltage i leverandørstatusmøder og møder med kommunerne.
 • Indgå i forskellige samarbejder og netværk som f.eks. netværk for contract managers og controllere i Danmark.

Din profil
 • Du besidder stærke analytiske evner og god matematisk- og forretningsforståelse
 • Du er rutineret it-bruger, herunder superbruger i Excel, og har gerne erfaring med KMD Indkøbs­analyse og kontraktsystemer
 • Du har relevant erfaring med kontraktstyring, analysearbejde og opfølgning, gerne fra indkøbsområdet i offentligt eller privat regi. Erfaring med kategoristyring vil være et plus men ikke et krav.
 • Du er selvstændigt arbejdende med et personligt drive, der bidrager aktivt til at nå de fælles mål
 • Du har en udadvendt og dialogskabende personlighed med mod på at udfordre og udvikle kontrakt­styringen i Fællesindkøb Fyn

Om Fællesindkøb Fyn
Fællesindkøb Fyn er et strategisk indkøbssamarbejde med deltagelse af Faaborg-Midtfyn, Kerte­minde, Langeland, Nordfyns og Nyborg kommuner. De fem kommuner repræsenterer tilsammen et årligt indkøbsvolumen af varer og tjenesteydelser på ca. 1,5 mia. kr.
Vores kerneopgave er at bidrage positivt til det økonomiske råderum i kommunerne samt understøtte politikker og strategier, herunder i særdeleshed den bæredygtige dagsorden, som spiller en betydelig rolle i indeværende strategiperiode.

Arbejdspladsen er placeret i Gislev, men vi forventer at flytte til Nr. Broby i starten af 2022. Vi arbejder med fleksible rammer, herunder en blanding af fremmødedage og hjemmearbejdsdage.
Stillingen er på 37 timer pr. uge.
Tiltrædelse: 1. april 2022 eller efter aftale. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhand­lings­berettigede organisation.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til indkøbs- og udbudschef Jeanet Vandling, tlf.: 7253 1191 - mail: jevan@fmk.dk eller faglig koordinator Sune B. Nancke, tlf. 7253 1196 – mail: snanc@fmk.dk.
Du kan læse mere om Fællesindkøb Fyn på www.indkobfyn.dk

Ansøgning
Vil du være med til at give et meningsfulde bidrag så send din ansøgning, så den er os i hænde senest den 2. februar 2022. Ansættelsessamtaler forventes gennemført uge 6 og uge 7. Imellem samtale 1 og 2 vil der blive gennemført personlighedstests.