Single

VI SØGER DYGTIG KOLLEGA TIL NORDAGERSKOLEN I RINGE.

Jobkategori: Undervisning
Ansøgningsfrist: 20-02-2022 12:00
Arbejdssted: Nordagerskolen
Stillingstype: Fuldtid
Pr. 1. februar eller senere søger Nordagerskolen en fastansat naturfagslærer til vores overbygning og en fastansat lærer til vores modtageklasse.  
 
Stilling 1: Naturfagslærer:
Der kan læse flere af flg. fag: Matematik, geografi, biologi, fysik/kemi og temalinjetimer i ”Master of the Universe”. Endvidere vil det være et stort plus, hvis du har erfaring med programmering /e-sport mm.
Link til hjemmeside med beskrivelse af stilling: http://nordagerskolen.dk/udskoling/supplerende-information-om-stillingen-som-naturfagslaerer/

Stilling 2: DSA-lærer i modtageklasserne:
Stillingen er trukket tilbage

Vi kan tilbyde en skole med:
 • Aldersintegreret skolestart, trin-inddeling på mellemtrinet og temalinjer i overbygningen
 • Dygtige og engagerede medarbejdere og en samarbejdskultur præget af godt humør
 • Stort fokus på faglighed, engagement og trivsel
 • Et inkluderende undervisningsmiljø med plads til alle
 • Gode muligheder for faglig sparring af kolleger, vejleder og ledere
Vi prioriterer:
 • At være Rettighedsskole – børns rettigheder
 • At have blik for det nære og det fjerne – lejrskoler vægtes højt af både skolebestyrelsen og skolen
 • At skabe en balancering af IT og digitale løsninger og analoge undervisningsmaterialer.
 • Værkstedsundervisning i indskolingen, værksteds-/projektundervisning i mellemtrinnet og projektundervisning i udskolingen. Rugbrødsarbejde er stadig også en del af hverdagen.
Skolens udviklingspunkter:
 • Vi arbejder på at skabe en røde tråd gennem hele skoleforløbet både fagligt, didaktisk/pædagogisk og for samarbejdet både internt og eksternt for at give eleverne mest muligt indhold i deres værktøjskasse både på Nordagerskolen og senere i livet.
 • Lærere, pædagoger, administrative medarbejdere og ledelse arbejder på at erstatte afdelings-strukturen med tænkningen om at alle har ansvar ind i og bidrager til fællesskabet og den bedste løsning for alle – elever, forældre og personale. 
Ansøgningsfrist: Så længe opslaget er på nettet. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, hvorfor det er hensigtsmæssigt at søge eller kontakte os med det samme. Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Der indhentes børne- og straffeattest ved ansættelse.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skulle en af ovenstående stillinger have vakt din interesse, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere information. Naturfagslærer kontakt afd. leder for udskoling: Kirsten Baagø Jensen mobil: 72533991. DSA-lærer bedes kontakte skoleleder Susanne Flittner 72534001.  Du kan også ringe på skolens hovednummer: 72534000.

Læs mere om skolen på  www.nordagerskolen.dk