Single

Faaborg-Midtfyn Kommune søger social- og sundhedselever til ansættelse på hovedforløb

Jobkategori: Elev, SOSU
Ansøgningsfrist: 31-07-2022 08:00
Arbejdssted: De kommunale Plejehjem
Stillingstype: Fuldtid
Vi søger social- og sundhedselever, SSH, SSA og EUX, med start på hovedforløb i juni, august og september

Er du klar til at tage ansvar for dine medmennesker? Drømmer du om at gøre livet lettere for borgere i udfordrende livssituationer? Bliver du motiveret af at være med til at give sårbare mennesker hjælp og støtte i livet, og er du klar til at tage ansvar for din egen fremtid og uddannelse?
 
Din uddannelse:
Når du bliver ansat i Faaborg-Midtfyn Kommune, foregår uddannelsen i samarbejde med SOSU-Fyn. Skoleperioderne foregår på SOSU-Fyns skoler i enten Svendborg eller Odense, efter eget valg.
 
Uddannelsen er ikke, som den var engang. Mange sundhedsopgaver har skiftet hænder de senere år og du vil opdage, at SSA og SSH-medarbejdere i dag har fået et lang større sundhedsfagligt ansvar – og vi har brug for dig!

Du vil gennemleve en spændende og alsidig uddannelse hvor du stifter bekendtskab med en bred vifte af det danske sundhedssystems tilbud. Alt efter om det er hjælper- eller assistentuddannelsen du søger, kommer du i praktik på plejehjem, i hjemmeplejen, i psykiatrien og på et sygehus. Der kan også være mulighed for en praktik i udlandet (kun SSA).
 
Grundlæggende handler det om trivsel for den enkelte borger med udgangspunkt i dennes livssituation. Her kommer du til at spille en væsentlig rolle.
Du vil lære at løse opgaver der strækker sig fra daglig omsorg og pleje til tilrettelæggelse og udførelse af rehabiliterende tiltag og du vil skulle samarbejde med en lang række sundhedsfagligt personale. Du vil lære om sundhedspædagogik, anatomi og fysiologi, motivationsstrategier, farmakologi og meget mere. Igen er indholdet afhængigt af dit valg af uddannelsesvej.
 
Når du bliver elev i Faaborg-Midtfyn kommune:
Vi skal lære hele livet, også når vi er færdige med vores uddannelse. Du kommer til os med det sidste nye i vores fag og dine nye øjne på vores arbejde og dine spørgsmål, er med til at udvikle os og gøre os dygtigere, også derfor er du vigtig for os. Til gengæld arbejder vi vedvarende på at gøre vores læringsmiljøer endnu bedre.
 • Er du elev, er du også medarbejder og du kommer til at indgå som en vigtig del af dit nye tværfaglige arbejdsfællesskab
 • Du kommer til at varetage opgaver, som ligger tæt op ad dine praktikmål og opgaver, som handler om at få hverdagen i fællesskabet til at fungere, på lige fod med dine kollegaer
 • Du får en praktikvejleder i hver af dine praktikker til støtte, vejledning og faglig sparring.
 • Du får timer til vejledning og fordybelse, men, som ved andre uddannelser, skal du også være parat til at lægge interessetimer udenfor både skole- og arbejdstid. Det er helt op til dig hvor mange timer du vil bruge uden for skole- og arbejdstid    
 • Du arbejder målrettet med din uddannelse og dine arbejdsopgaver og udviser gå-på-mod og vedholdenhed
Løn og ansættelsesvilkår:
 • Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst
 • Du får løn under hele uddannelsen, både når du er i praktik og på skoleforløb
 • Du kan få almindelig elevløn, voksenelevløn eller lærlingeløn. Er du i tvivl om hvad du er berettiget til, kontakt din fagforening eller dit jobcenter
 • Faaborg-Midtfyn Kommune er en røgfri arbejdsplads
Ansøgning:
Til din ansøgning, skal du vedlægge:
 • Motiveret ansøgning
 • Bevis for afsluttet GF2 eller dokumentation på at du er i gang med GF2
 • CV med bilag for relevante uddannelser og arbejdserfaring
 • Kompetencebevis/uddannelsesplan fra SOSU-Fyn
 • Hvis du er over 25 år og ikke berettiget til voksenelevløn, skal du, inden du søger, have afklaret med dit jobcenter, om du evt. kunne være berettiget til voksenlærlingeløn.
Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Iben Vibe Brøndum på mail ivoeb@fmk.dk eller uddannelseskoordinator Dorte Rosenfeldt på mail drh@fmk.dk - så vil du blive ringet op (Husk at skrive dit telefonnummer i mailen)